Borderlands 1 oynanır mı?

Haribo365

Centipat
Daha fazla  
Borderlands'i bir süredir merak ediyordum fakat hiç oynamadım şu ana kadar. Kütüphanemde Borderlands 1 yok fakat 2 ve 3 var. 1 oynanır mı? Eğer bu oyun serisinin bir hikayesi varsa oyun oynama sıralaması nasıl olmalı? Tavsiye eder misiniz?

Hikayesi var, çıkış sırasıyla oynamak en mantıklısı tabii ki. İlk oyun elinde yoksa almana gerek yok, direkt 2'yle girebilirsin seriye. İlk oyundan karakterler var ama anlaşılmayacak bir şey yok. Bana göre ilk ikinci oyundan daha iyi yaptığı tek şey de proficiency sistemi (bir silah tipini ne kadar kullanırsan onun için bonuslar kazanıyorsun.). 2, The Pre-Sequel, 3 sırasıyla oynayabilirsin.

Diablo ve FPS seviyorsan tavsiye ederim. Bence güzel silahlar peşinde oradan oraya koşturmak çok keyifli.

Tamamdır teşekkürler.

Borderlands serisi güzel oyundur. Severek oynardım ancak düzenlenen son EULA kurallarından sonra oyunu oynamamaya karar verdim.

Düzenlenen son EULA kuralları bunlar. Bu EULA kurallarına göre vermediğiniz bilgi yok. Mod kurmanız ya da VPN açmanız bile ban sebebi. Bir oyuna bu kadar bilgi vermek, kesinlikle mantıklı değil. Seri güzel ancak EULA kuralları berbat. Bu yüzden çok tepki aldı. İkinci ve üçüncü oyunu, inceleme yorumlarında dibi gördü.

1 de çok güzel HD 3850'li PC de oynamıştım çok sarıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…