Borderlands 1 oynanmadan 2 oynanır mı?

Venus352

Femtopat
Borderlands 1'e sahip değilim ve 1. oyunun standard sürümünü bulamadım. Sadece GOTY sürümü var ve o da 130 TL. Zaten DLC'ler pek umurumda değil. Açıkçası 2009'da çıkmış bir oyuna 130 TL vermek istemiyorum. Borderlands 1 oynamadan 2'yi oynayabilir miyim?

Çok önemli bir oyun değil yani oynayabilirsin.

Ben şahsen kız arkadaşımla beraber oynadım bayağı da keyif aldım, tavsiye ederim. GOTY'da pre-sequel var mı bilmiyorum ama Epic Games Borderlands 2'yi ücretsiz verdiği zaman Pre Sequel'de içerisindeydi. Borderlands 2 oynayacaksanız kesinlikle Pre Sequel'i de tavsiye ederim. Çok keyifli bir oynanışı var.

Sanırım Pre-Sequel 2'nin öncesinde geçiyor. İlk başta Pre-Sequel mi oynamalıyım yoksa 2 mi?

Sanırım Pre-Sequel 2'nin öncesinde geçiyor. İlk başta Pre-Sequel mi oynamalıyım yoksa 2 mi?

Borderlands evrenine girmek istiyorsan ilk bu oyunu oyna. Bununda fiyatı aşırı kazık ama ben zaten korsancıyım.

Sanırım pre-sequel 2'nin öncesinde geçiyor. İlk başta pre-sequel mi oynamalıyım yoksa 2 mi?

Evet Borderlands 2'den önce ara hikaye olarak geçiyor oyun. Sizin keyfinize kalmış bir şey. Ben Borderlands 2'den sonra oynadım. Spoiler vermeden anlatmak gerekirse Borderlands 2'de savaştığınız düşmanın nasıl kötü hale geldiğini anlatıyor diyebiliriz. Hangisini önce oynarsanız oynayın oyun keyfini fazla etkilemeyeceğini düşünüyorum. Ek olarak bu oyun arkadaşlarla daha da keyifli olan bir oyun co-op oynamanızı tavsiye ederim.

Borderlands 2 ve DLC leri hertürlü oynanır ama BL2 nin en son DLC sini oyunu ve önceki DLC leri bitirmeden açıp oynamamak lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…