Borderlands 2 0xc00007b hatası

jenov

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar; daha önce yükleyip oynamıştım Borderlands 2'yi, şimdi yüklediğimde bayağı sorun aldım fakat aradan 1 formatlık durum geçti. Hata raporunu ekliyorum, neleri silip hangilerini kurmam gerek yönlendirirseniz sevinirim. Oyun eskiden C'de mi yüklüydü hatırlamıyorum fakat şu an D'de ayrı bir klasörde yüklü.

Logfile hata raporu burada: https://drive.google.com/file/d/1fzBaQ3Uowvvim7ZNqIBSie7eYBc1bqxV/view?usp=drive_link

İndirip tıklayıp kurdum ki 2008 de kurulu idi ama yok burda yüklemeyi yapıyor. allah allah

gözükmüyor halen aynıdan kastım o idi acaba denetim masasında görmemesi driver kaynaklı 1 hata olabilir mi tıklayıp kurduğumda yüklüyor normal ama sonrası yok

sanırım patchmypc adında bir programla çözülüyormuş fakat henüz ulaşamadım

Son düzenleme:
@jenov

Neden kuramadığınızı bilmiyorum, driver ile alakası olmaması lazım.

Madem kuramadınız, şöyle yapalım;

Kendi sistemimden yüklediğim msvcr100.dll dosyası, 2010 redist paketleri ile sisteme yükleniyor. İndirip C:\Windows\SysWOW64 konumuna atın. Sorun devam ederse tekrar rapor oluşturun .

SENİN KİNİ indirip attım buraya hala aynı bu arada 2008 ile 2005 kurulmuyor değil kuruluyor fakat denetim masasında görünmüyor

Seninkini indirip attım buraya hâlâ aynı bu arada 2008 ile 2005 kurulmuyor değil kuruluyor fakat denetim masasında görünmüyor.

Yeni rapor oluşturup paylaşın. Msvcr100.dll kaynaklı sorun olmaması gerekiyor şu andan itibaren, SysWOW64'teki eksikliğini giderdik çünkü. Yeni rapora bakalım bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…