hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Nisan 2023 #1 Arkadaşıma oyunu alacağım ama co-op oynamayı beceremezsek almayalım diye soruyorum, Borderlands 2 co-op nasıl oynanır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2023
Arkadaşıma oyunu alacağım ama co-op oynamayı beceremezsek almayalım diye soruyorum, Borderlands 2 co-op nasıl oynanır?
Ömer köksal 68 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 Oyunun ana menüsünde arkadaş davet etme kısmı var. Oradan davet ederek oynayabiliyorsunuz. Ama sadece Steam ile Steam oynayabiliyor diye biliyorum.
Oyunun ana menüsünde arkadaş davet etme kısmı var. Oradan davet ederek oynayabiliyorsunuz. Ama sadece Steam ile Steam oynayabiliyor diye biliyorum.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Nisan 2023 #3 Ömer köksal 68 dedi: Oyunun ana menüsünde arkadaş davet etme kısmı var. Oradan davet ederek oynayabiliyorsunuz. Ama sadece Steam ile Steam oynayabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Ömer köksal 68 dedi: Oyunun ana menüsünde arkadaş davet etme kısmı var. Oradan davet ederek oynayabiliyorsunuz. Ama sadece Steam ile Steam oynayabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler