Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 31 Mayıs 2022 #1 Selam, Borderlands 2 almayı düşünüyorum, bayağı DLC'si var oyunun, DLC'siz oynanır mı yoksa uzak mı durmalıyım?
Selam, Borderlands 2 almayı düşünüyorum, bayağı DLC'si var oyunun, DLC'siz oynanır mı yoksa uzak mı durmalıyım?
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #2 Dlc'siz de gayet keyifli bence mümkünse bir arkadaşınızla oynayın boss'lar cidden zor.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 31 Mayıs 2022 #3 Reanrao dedi: DLC'siz de gayet keyifli bence mümkünse bir arkadaşınızla oynayın Boss'lar cidden zor. Genişletmek için tıkla... Oynayacak arkadaşım yok maalesef, Single oynayacağım.
Reanrao dedi: DLC'siz de gayet keyifli bence mümkünse bir arkadaşınızla oynayın Boss'lar cidden zor. Genişletmek için tıkla... Oynayacak arkadaşım yok maalesef, Single oynayacağım.
R Reanrao Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #4 Xeytan dedi: Oynayacak arkadaşım yok maalesef, Single oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Olsun yine de çok zevkli oyundur uzun saatleriniz var önünüzde Türkçe yama kurmanızı tavsiye ederim oyunda ince espriler var.
Xeytan dedi: Oynayacak arkadaşım yok maalesef, Single oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Olsun yine de çok zevkli oyundur uzun saatleriniz var önünüzde Türkçe yama kurmanızı tavsiye ederim oyunda ince espriler var.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 31 Mayıs 2022 #5 Reanrao dedi: Olsun yine de çok zevkli oyundur uzun saatleriniz var önünüzde Türkçe yama kurmanızı tavsiye ederim oyunda ince espriler var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, alıyorum oyunu.
Reanrao dedi: Olsun yine de çok zevkli oyundur uzun saatleriniz var önünüzde Türkçe yama kurmanızı tavsiye ederim oyunda ince espriler var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, alıyorum oyunu.