T tahagok Hectopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 112 Çözümler 2 23 Ağustos 2019 #1 Selamlar. Arkadaşımla CO-OP bir şekilde Borderlands 2 GOTY oynarken yanlışlıkla zorluk seviyesi impossible olan bir görev aldık. Acaba bu görevi iptal etmenin bir yolu var mı? Teşekkürler.
Selamlar. Arkadaşımla CO-OP bir şekilde Borderlands 2 GOTY oynarken yanlışlıkla zorluk seviyesi impossible olan bir görev aldık. Acaba bu görevi iptal etmenin bir yolu var mı? Teşekkürler.
Çözüm XanthiN 23 Ağustos 2019 Şöyle bir şey gördüm bilmiyorum işe yarar mı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şöyle bir şey gördüm bilmiyorum işe yarar mı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.225 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 23 Ağustos 2019 #2 Şöyle bir şey gördüm bilmiyorum işe yarar mı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Şöyle bir şey gördüm bilmiyorum işe yarar mı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et