GeCe1907 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #1 Merhaba bugün Borderlands 2 indirimdeymiş satın aldım ama Türkçe yama nasıl yapılacak bilmiyorum?
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 30 Temmuz 2021 #2 Account Suspended indirip, kurun Artı 0 Eksi
KS KS GeCe1907 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #3 Clurtix dedi: Account Suspended indirip, kurun. Genişletmek için tıkla... İndirdim nasıl kuracağım? Bir de bir lisans satın almanız için 15 gün kaldı diyor o ne? Artı 0 Eksi
Clurtix dedi: Account Suspended indirip, kurun. Genişletmek için tıkla... İndirdim nasıl kuracağım? Bir de bir lisans satın almanız için 15 gün kaldı diyor o ne?
Clurtix Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 544 Çözümler 1 30 Temmuz 2021 #4 GeCe1907 dedi: İndirdim nasıl kuracağım? Bir de bir lisans satın almanız için 15 gün kaldı diyor o ne? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et lisans konusunu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
GeCe1907 dedi: İndirdim nasıl kuracağım? Bir de bir lisans satın almanız için 15 gün kaldı diyor o ne? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et lisans konusunu bilmiyorum.
KS KS GeCe1907 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #5 Clurtix dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lisans konusunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Lisans konusunda bir sorun yaşar mıyım? Clurtix dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et lisans konusunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... kurdum ama değişmedi dil hala İngilizce. Son düzenleme: 30 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Clurtix dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lisans konusunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Lisans konusunda bir sorun yaşar mıyım? Clurtix dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et lisans konusunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... kurdum ama değişmedi dil hala İngilizce.