S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 29 Ocak 2021 #1 Epic Games üzerinden oynayacağım.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 29 Ocak 2021 #2 Account Suspended Ben buradan kurmuştum ama beğenmeyip oyunu silmiştim. Epic gamesde işe yaramıştı.
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 29 Ocak 2021 #3 Graiden dedi: Account Suspended Ben buradan kurmuştum ama beğenmeyip oyunu silmiştim. Epic Games'de işe yaramıştı. Genişletmek için tıkla... Bende normalde oynamayacaktım Steam ve Epic kütüphaneme baktım bunu gördüm şu an çok oyunsuzluk çekiyorum.
Graiden dedi: Account Suspended Ben buradan kurmuştum ama beğenmeyip oyunu silmiştim. Epic Games'de işe yaramıştı. Genişletmek için tıkla... Bende normalde oynamayacaktım Steam ve Epic kütüphaneme baktım bunu gördüm şu an çok oyunsuzluk çekiyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 29 Ocak 2021 #4 Salih_Emre dedi: Bende normalde oynamayacaktım Steam ve Epic kütüphaneme baktım bunu gördüm şu an çok oyunsuzluk çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende oyunsuz kaldığımdan New Vegas bir daha başlayacağım, ekran kartı alınca TWD 3-4, Fallout 4 falan derken 2 ay oyalar. Türkçe yama bende sorunsuz çalıştı.
Salih_Emre dedi: Bende normalde oynamayacaktım Steam ve Epic kütüphaneme baktım bunu gördüm şu an çok oyunsuzluk çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende oyunsuz kaldığımdan New Vegas bir daha başlayacağım, ekran kartı alınca TWD 3-4, Fallout 4 falan derken 2 ay oyalar. Türkçe yama bende sorunsuz çalıştı.