NGDBOT Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Borderlands 2'ye Türkçe yama yapacağım ama nereden yapabilirim? Google'dakiler virüslü olabilir diye sizden yardım istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2022
Borderlands 2'ye Türkçe yama yapacağım ama nereden yapabilirim? Google'dakiler virüslü olabilir diye sizden yardım istiyorum.
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #2 Hocam oyunu nereden aldınız? Ben Epic Games'den aldım ve bu yamayı kullanıyorum Borderlands 2 Game of the Year %100 Türkçe Yama - Türkçe Oyun Merkezi | Türkçe Yama | Oyun Haberleri | Oyun Çeviri bir sorunla da karşılaşmadım.
Hocam oyunu nereden aldınız? Ben Epic Games'den aldım ve bu yamayı kullanıyorum Borderlands 2 Game of the Year %100 Türkçe Yama - Türkçe Oyun Merkezi | Türkçe Yama | Oyun Haberleri | Oyun Çeviri bir sorunla da karşılaşmadım.
NGDBOT Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #3 Muwusty dedi: Hocam oyunu nereden aldınız? Ben Epic Games'den aldım ve bu yamayı kullanıyorum Borderlands 2 Game of the Year %100 Türkçe Yama - Türkçe Oyun Merkezi | Türkçe Yama | Oyun Haberleri | Oyun Çeviri bir sorunla da karşılaşmadım ve eğer oynamak isterseniz bu da Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities DC. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım hocam.
Muwusty dedi: Hocam oyunu nereden aldınız? Ben Epic Games'den aldım ve bu yamayı kullanıyorum Borderlands 2 Game of the Year %100 Türkçe Yama - Türkçe Oyun Merkezi | Türkçe Yama | Oyun Haberleri | Oyun Çeviri bir sorunla da karşılaşmadım ve eğer oynamak isterseniz bu da Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities DC. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım hocam.
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #4 NGDBOT dedi: Steam'den aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam sorun olacağını düşünmüyorum.