Borderlands 3 alınır mı?

529194

Hectopat
Arkadaşlar Borderlands 1 ve 2 oynamadım fakat 3 şu an 300 TL'den 30 TL'ye düşmüş yanında 2.oyunuda alabilirim aslında ikisi toplam 38 TL oluyor alınır mı sizce? ve oyun hikayeli oyun mu acaba yani oyunun bir sonu falan var mı bitirebileceğim bir sonu alınır mı sizce?

Ben almam, 10 dakika oynayıp bıraktığım oyun. Absürt FPS seviyorsanız eğlenirim diyorsanız alın. Ben alıp 10 dakika sonra Steam'den geri verdim. Biraz zevk meselesi, foruma sorsanız yüzde 80 mükemmel oyun der.

Borderlands 2 ye göre daha rafine hala gelmiş. FPS oyunları seviyorsanız mutlaka bakın. 2 yi önce oynamanız daha iyi olucaktır. Çünkü 3 çok daha iyi durumda oynanış açısından.
Ben almam, 10 dakika oynayıp bıraktığım oyun. Absürt FPS seviyorsanız eğlenirim diyorsanız alın. Ben alıp 10 dakika sonra Steam'den geri verdim. Biraz zevk meselesi, foruma sorsanız yüzde 80 mükemmel oyun der.
10 DK'da neyi gördünüz hocam? İlk aksiyon da bırakıcak kadar ne kötü olabilir?

Borderlands 2'ye göre daha rafine hala gelmiş. FPS oyunları seviyorsanız mutlaka bakın. 2'yi önce oynamanız daha iyi olacaktır. Çünkü 3 çok daha iyi durumda oynanış açısından.

10 DK'da neyi gördünüz hocam? İlk aksiyon da bırakacak kadar ne kötü olabilir?

Hocam 2'yi de buldum ama 1'i bulamadım Steam'de ama bol aksiyon severim ben peki oyunun bir sonu falan var mı veya hikayesi

Borderlands 2 ye göre daha rafine hala gelmiş. FPS oyunları seviyorsanız mutlaka bakın. 2 yi önce oynamanız daha iyi olucaktır. Çünkü 3 çok daha iyi durumda oynanış açısından.

Hocam 2 yi de buldum ama 1 i bulamadım steamde ama bol aksiyon severim ben peki oyunun bir sonu falan varmı veya hikayesi

Hocam anladığım kadariyla oyun açık dunyasi var gibi ve bosslar falan var ana gorevler var baya güzel duruyor aslında

Hocam 2'yi de buldum ama 1'i bulamadım Steam'de ama bol aksiyon severim ben peki oyunun bir sonu falan var mı veya hikayesi
Hikayesi var hocam. İlk oyun da dahil olmak üzere hepsinin bir hikayesi var. En iyi hikaye 2 de ama bana göre en iyi oynanış 3. oyunda.

İlk oyun:

Hikayesi var hocam. İlk oyun da dahil olmak üzere hepsinin bir hikayesi var. En iyi hikaye 2 de ama bana göre en iyi oynanış 3. oyunda.

İlk oyun:

Hocam cok sağ olun yardımınız🙂 için almaya gidiyorum

Evet hocam ama isterseniz sadece ana hikaye odaklıda gidebiliyorsunuz ama böyle biraz zor oluyor oyun. :)
He hocam bide benim ingilizce baya az da oyunda sıkıntı falan yaratır mı

İade edince bana haber ver :D
Jsjs kral edebilirim oyun baya guzel geldi ama bende oyunları beğenmeyen bir huyda var iade edince yazcam sjsj

İade edince bana haber ver :D, unutma 2 saatten fazla oynarsan iadesi yok :)
Tamam kankam vericem jssj😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı