trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Borderlands 3 için Türkçe yama bilen var mı acaba? Bir yerde buldum ama çeviri o kadar kötü ki hiç çevirmeseler olurmuş diyorsunuz. Bildiğin kopyala yapıştır yapmışlar Translate'i. Hiçbir şey anlaşılmıyor o yüzden.
Merhaba arkadaşlar. Borderlands 3 için Türkçe yama bilen var mı acaba? Bir yerde buldum ama çeviri o kadar kötü ki hiç çevirmeseler olurmuş diyorsunuz. Bildiğin kopyala yapıştır yapmışlar Translate'i. Hiçbir şey anlaşılmıyor o yüzden.
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 11 Nisan 2023 #4 Matigre dedi: Eki Görüntüle 1735891 Genişletmek için tıkla... Aman diyim uzak durun. O sitedeki tüm yamalar virüs.
Matigre dedi: Eki Görüntüle 1735891 Genişletmek için tıkla... Aman diyim uzak durun. O sitedeki tüm yamalar virüs.
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #5 Koca oyuna nasıl kimse yapmamış ya ilginç. Her oyunun yaması var bu oyuna nasıl yama yapmamışlar.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 12 Mayıs 2023 #6 Çeviri bulabildiniz mi?
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #7 BayKedi dedi: Çeviri bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Düzgün bir çeviri yok maalesef. Koca oyunu da kimse çevirmemiş ilginç.
BayKedi dedi: Çeviri bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Düzgün bir çeviri yok maalesef. Koca oyunu da kimse çevirmemiş ilginç.
Charlotth Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 597 Çözümler 3 13 Mayıs 2023 #8 trianglexxx dedi: Koca oyuna nasıl kimse yapmamış ya ilginç. Her oyunun yaması var bu oyuna nasıl yama yapmamışlar. Genişletmek için tıkla... RDR2 olayı yüzünden.
trianglexxx dedi: Koca oyuna nasıl kimse yapmamış ya ilginç. Her oyunun yaması var bu oyuna nasıl yama yapmamışlar. Genişletmek için tıkla... RDR2 olayı yüzünden.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 13 Mayıs 2023 #9 Makine çeviri hariç normal çeviri yokmuş maalesef.
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #10 BayKedi dedi: Makine çeviri hariç normal çeviri yokmuş maalesef. Genişletmek için tıkla... Makine çeviri yamayı da ben kurdum. Hiç çevirmeseler daha iyiymiş. O kadar kötü yani
BayKedi dedi: Makine çeviri hariç normal çeviri yokmuş maalesef. Genişletmek için tıkla... Makine çeviri yamayı da ben kurdum. Hiç çevirmeseler daha iyiymiş. O kadar kötü yani