BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 13 Mayıs 2023 #11 trianglexxx dedi: Makine çeviri yamayı da ben kurdum. Hiç çevirmeseler daha iyiymiş. O kadar kötü yani Genişletmek için tıkla... Harbiden öyle.
trianglexxx dedi: Makine çeviri yamayı da ben kurdum. Hiç çevirmeseler daha iyiymiş. O kadar kötü yani Genişletmek için tıkla... Harbiden öyle.
6 643719 Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 148 Çözümler 1 9 Şubat 2024 #12 Güncel - Borderlands 3 Türkçe Yama DLC'ler Dahil Borderlands 3 Türkçe Yama, oyunu Steam ve Epic Games platformlarıyla uyumlu hale getirmek amacıyla hazırlanmış kapsamlı bir dil paketidir. Bu özgün çeviri, oyun içerisindeki grafiklerin yanı sıra kalıplar dışındaki metinleri de Türkçe'ye... forumchess.com.tr
Güncel - Borderlands 3 Türkçe Yama DLC'ler Dahil Borderlands 3 Türkçe Yama, oyunu Steam ve Epic Games platformlarıyla uyumlu hale getirmek amacıyla hazırlanmış kapsamlı bir dil paketidir. Bu özgün çeviri, oyun içerisindeki grafiklerin yanı sıra kalıplar dışındaki metinleri de Türkçe'ye... forumchess.com.tr