Borderlands 4 çıkış tarihi 23 Eylül 2025 olarak duyuruldu

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç oynamadım bu serinin oyunlarını.

Oyunun değişik konsepti var. Uzaktan bakınca bir halta benzemiyor ama değişik konsepti olduğu için tutan oyunlardan birisi. Dördüncü oyununu merakla bekliyorum.

Yani GTA6 ertelenecek mi? Take Two 2 oyununu çakıştırmak istemiyordur herhalde.

Seride oynadığım sadece 3. oyunu var. 1 ve 2. oyunları sadece izledim. 4. oyun çıktığı gün oynamayı düşünüyorum. Beklemedeyiz.

Aa GTA VI Borderlands 4'ten önce çıkacak gibi görünüyordu ama öyle değilmiş. O zaman Ekim-Kasım diyelim GTA VI için. Yılsonu dedikleri için bir pencere bıraktılar orada.

Yani GTA6 ertelenecek mi? Take Two 2 oyununu çakıştırmak istemiyordur herhalde.
Yok Mafia Borderlands GTA VI hepsi yakın çıkacak zaten. Ekim-Kasım olur gibi.

Son düzenleme:
Borderlands seriisini bitirmiştim. Bu seriiyi de severek oynayıp bitirebilirim. Gerçekten güzel bir oyun.

Oyunun değişik konsepti var. Uzaktan bakınca bir halta benzemiyor ama değişik konsepti olduğu için tutan oyunlardan birisi. Dördüncü oyununu merakla bekliyorum.
Oynamaya başlamama sebebim bu aslında, uzaktan bakınca bir halta benzemiyor cidden ama belki ileride bir şans veririm.

@Xintaichou, başlamanızı tavsiye ederim. Hoşunuza gidecektir.

Gearbox ekibinin belirli bir temel yapı ve karşılık barındırıyor olan evreni daha farklı bir gameplay döngüsü ve narrative yazımı ile oyuncuların gözünde daha farklı bir noktaya getirebilecek olduğu Borderlands serisi yine Pitchford'un vizyonsuz yapısı ile doğrudan Co-op içeriğine odaklanıyor olan bir yapıya sahip. Artık bu IP için farklı bir adım atılması gerekiyor. Deneyim edeceğimi düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…