My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.758 Çözümler 2 5 Mayıs 2022 #1 Borderlands 3 almak istiyorum. Borderlands'in hikayeli bir sırası var mı? Yoksa her oyunun hikayesi birbirinden bağımsız mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2022
Borderlands 3 almak istiyorum. Borderlands'in hikayeli bir sırası var mı? Yoksa her oyunun hikayesi birbirinden bağımsız mı?
Çözüm Okan ÜNAL 5 Mayıs 2022 My Funny Valentine dedi: Borderlands 3 almak istiyorum. Borderlands'in hikayeli bir sırası var mı? Yoksa her oyunun hikayesi birbirinden bağımsız mı? Genişletmek için tıkla... Var ama çok da önemli değil sıra.
My Funny Valentine dedi: Borderlands 3 almak istiyorum. Borderlands'in hikayeli bir sırası var mı? Yoksa her oyunun hikayesi birbirinden bağımsız mı? Genişletmek için tıkla... Var ama çok da önemli değil sıra.
Okan ÜNAL Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 219 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2022 #2 My Funny Valentine dedi: Borderlands 3 almak istiyorum. Borderlands'in hikayeli bir sırası var mı? Yoksa her oyunun hikayesi birbirinden bağımsız mı? Genişletmek için tıkla... Var ama çok da önemli değil sıra. Artı 0 Eksi Çözüm
My Funny Valentine dedi: Borderlands 3 almak istiyorum. Borderlands'in hikayeli bir sırası var mı? Yoksa her oyunun hikayesi birbirinden bağımsız mı? Genişletmek için tıkla... Var ama çok da önemli değil sıra.
W wtrcn Kilopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 90 5 Mayıs 2022 #3 var, DLC'ler dışında kronolojik sıra; Borderlands 1, Borderlands Pre-Sequel, Borderlands 2 ve Borderlands 3 (Favorim Borderlands 2, ve DLC lerin de kronolojik sıraları var.) Artı 0 Eksi
var, DLC'ler dışında kronolojik sıra; Borderlands 1, Borderlands Pre-Sequel, Borderlands 2 ve Borderlands 3 (Favorim Borderlands 2, ve DLC lerin de kronolojik sıraları var.)
A Alex Casey Decapat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Çözümler 4 5 Mayıs 2022 #4 Merak etmeyin Borderlands oyunlarının hikayeleri oldukça gereksiz. Zaten oynayanların çoğu da stres atmak için oynuyor aynı Doom gibi. Artı 0 Eksi
Merak etmeyin Borderlands oyunlarının hikayeleri oldukça gereksiz. Zaten oynayanların çoğu da stres atmak için oynuyor aynı Doom gibi.