Borderlands: The handsome Collection alınır mı?

Görmüyorsun 10 sene önce çıkmış oyun a 450, 500 TL para istiyorlar, indirmeden de 30 lt ye düşünce hiç düşünmeden kapmaya bakacaksın. Borderlans 3'e 1300 TL diyen siteler mevcut.

O paraya değmez Borderlands 2 veya 3 almak daha mantıklı.

Zaten paketin içinde Borderlands 2 + tüm DLC'ler ve bir tane daha bilmedigim Borderlands oyunu var.
Görmüyorsun 10 sene önce çıkmış oyun a 450, 500 TL para istiyorlar, indirmeden de 30 lt ye düşünce hiç düşünmeden kapmaya bakacaksın. Borderlans 3'e 1300 TL diyen siteler mevcut.

Evet fazla oynamicağımı bilsem bile %94 indirime girmişken alayım dedim ileride daha da pahalı olur.

Zaten paketin içinde Borderlands 2 + tüm DLC'ler ve bir tane daha bilmedigim Borderlands oyunu var.

İçinde the pre sequel var Borderlands 2'yi bayıla bayıla oynadım ama buna rağmen o diğer oyunu asla sevmedim. Kişiye göre değişir ama:
Ben bunu tavsiye ederim artan 20 TL'ye Stardew Valley veya başka güzel bir oyun alabilirsin.

Aldım yine de teşekkürler.

2 tane oyun ve tüm DLC'ler var içinde Borderlands 2'nin sonlarına geldim Borderlands the pre Sequel'a da baktım o da çok güzel 80+ saat oynanabilir.

Yok be knk anca bedava olursa 30 bile çok ona ha sevdalisiysan alinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…