reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 29 Mayıs 2020 #11 Dovahkiin Dragonborn dedi: Steam gibi oyun değerinin fazlası ücret isteyen platformlara karşı Genişletmek için tıkla... Fiyatları geliştirici/dağıtımcı belirliyor. Yani Valve ya da oyun platformları ile alakası yok.
Dovahkiin Dragonborn dedi: Steam gibi oyun değerinin fazlası ücret isteyen platformlara karşı Genişletmek için tıkla... Fiyatları geliştirici/dağıtımcı belirliyor. Yani Valve ya da oyun platformları ile alakası yok.
Ali Yekta Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 40 29 Mayıs 2020 #12 Daha 4 gün önce satın almıştım, kafama sıkacam...
eckir Megapat Katılım 17 Temmuz 2014 Mesajlar 609 Çözümler 9 29 Mayıs 2020 #13 Dovahkiin Dragonborn dedi: Bu tarz oyunları pek beğenmiyorum ancak sevenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Epic Games, Steam gibi oyun değerinin fazlası ücret isteyen platformlara karşı başlattığı savaştan galip çıktı. Genişletmek için tıkla... Dostum Steam'ın fazla aldığı falan yok kurlar çok yüksek.
Dovahkiin Dragonborn dedi: Bu tarz oyunları pek beğenmiyorum ancak sevenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Epic Games, Steam gibi oyun değerinin fazlası ücret isteyen platformlara karşı başlattığı savaştan galip çıktı. Genişletmek için tıkla... Dostum Steam'ın fazla aldığı falan yok kurlar çok yüksek.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 29 Mayıs 2020 #14 UBerk dedi: 12 lira için sövmenize gerek yok. Ben 105 liraya GTA V almıştım, bu o kadar koymaz. Genişletmek için tıkla... GTA V+Premium Edition'a ve Just Cause 4'e Steam üzerinden sahiptim birde oradan bakalım . Ali Yekta dedi: Daha 4 gün önce satın almıştım, kafama sıkacam... Genişletmek için tıkla... İade edebilirsin (aynısı Just Cause 4 aldığımda başıma geldi iade ettim).
UBerk dedi: 12 lira için sövmenize gerek yok. Ben 105 liraya GTA V almıştım, bu o kadar koymaz. Genişletmek için tıkla... GTA V+Premium Edition'a ve Just Cause 4'e Steam üzerinden sahiptim birde oradan bakalım . Ali Yekta dedi: Daha 4 gün önce satın almıştım, kafama sıkacam... Genişletmek için tıkla... İade edebilirsin (aynısı Just Cause 4 aldığımda başıma geldi iade ettim).
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.472 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2020 #15 16986 dedi: Eki Görüntüle 576786 Genişletmek için tıkla... Aa, bu ben değil miyim? Yakışıklı çıkmışım.
16986 dedi: Eki Görüntüle 576786 Genişletmek için tıkla... Aa, bu ben değil miyim? Yakışıklı çıkmışım.