Borderlans 2 Türkçe Yama

Merhaba, arkadaşlar Steam da bulunan çoğu oyunun Türkçe desteği yok ve yama atınca hesabı engellerler gibi bir kaç şey gördüm. Mesela Borderlans 2 de bir kaç görev yaptım iyi güzel kötü İngilizcemizle bir şeyler yapıyoruz da hikayeyi tam anlamıyorum haliyle oyunun zevki biraz kaçıyor. Kısaca Oyuna Türkçe yama atma şansımız var mı? Varsa güvenilir bildiğiniz kaynak var mı?

Steam'dan alınan oyunlara Türkçe yama kurabilirsiniz herhangi bir sorun yok.Kütüphanem de ki oyunların %80 hikayeli oyunlar ve Türkçe yama çok kurdum hiç bir sorun yok. Ben yalnızca GTA V'e Türkçe Yama atılıp Online girince ban yenildiğini duymuştum.

Kullandığınız yama sitesi var mı? (Çevirinin makul olması açısından)
Steam'dan alınan oyunlara Türkçe yama kurabilirsiniz herhangi bir sorun yok.Kütüphanem de ki oyunların %80 hikayeli oyunlar ve Türkçe yama çok kurdum hiç bir sorun yok. Ben yalnızca GTA V'e Türkçe Yama atılıp Online girince ban yenildiğini duymuştum.
Onun bir ayrımı var mı acaba? Yoksa denk gelmekle mi alakalı mı? :p

Yani acaba bazı oyunlar için dosyalarıyla oynanması gibi bir sınır/koşul mu var? Ya da online oyunlar da bunu yapınca ban mı yiyoruz?
Yok herhangi bir sınır olduğunu düşünmüyorum. Online konusunda belki sıkıntı çıkaran oyunlar vardır. GTA konusunda da bir arkadaşım söylemişti bana ama hiç ban yiyen duymadım Türkçe yama yüzünden.

Arkadaşlar oyuna yama bulup attım şimdilik bir sıkıntı çıkmadı ama yama oyunun sadece ayarlarını ve çıkan bilgileri Türkçe yaptı ki onları zaten az çok anlıyorum. Bu hikayenin/diyalogların geçtiği yerler yama da bulunmuyor mu? Yoksa benim bulduğum yama mı sıkıntılı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı