"Boris FX Sapphire Plug-ins" yüklü uygulamalar listesinden silinmiyor

ahmet_duran

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç ay önce bir dosya indirmiştim ve sonradan virüslü olacağından korktuğum için bütün yerden sildim. Yüklü uygulamalara girdiğimde o dosyanın hala orada olduğunu fark ettim. Tekrardan kaldırmak istediğimde Windows o dosyayı bulamadığını söyledi. Biraz daha araştırdığımda Advanced System Care yükledim ve tarama yaptım ama tekrardan yüklü uygulamalara girdiğimde dosya hala oradaydı. Bu sefer Kaldır butonuna da basamıyorum. Ne yapabilirim acaba? (Boris dosyasıdır.)

Advanced System Care boş bir uygulamadır 1 uygulama indirirsin yanına 150 tane daha uygulama indirtir cclear çalıştır kayıt defterini temizle geçer diye düşünüyorum.

Advanced System Care boş bir uygulamadır 1 uygulama indirirsin yanına 150 tane daha uygulama indirtir cclear çalıştır kayıt defterini temizle geçer diye düşünüyorum.
Advanced systemi zaten sildim de ccleaner yükledim dediklerini yaptım artı yeniden başlattım ama maalesef hala birşey olmadı ama yine de teşekkürler

Artı birde böyle diyor

Dosya Ekleri

• 16998950298632556440740136835812.jpg
    253,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Advanced System'i zaten sildim de CCleaner yükledim dediklerini yaptım artı yeniden başlattım ama maalesef hala bir şey olmadı ama yine de teşekkürler.

Artı bir de böyle diyor.

Sıkıntı etme ekran kartın büyük bir ihtimal Sapphire bazı telefonlarda TikTok gibi uygulamalar kaldırılmıyor sebebi telefonu çıkartan firmayla olan anlaşma seninkide aynı hesap indirdiğin dosyaların virüslü olma şüphesine karşı kapskery indir zaten dosya virüslüyse oto siler.

kaspersky 1 yıllık lisansım var ben bu sapphire yi bi crack yerden indirmiştim artı 3gb yer kaplıyo ve orda gozukmesı rahatsız edıyo ya Ekran kartı sapphire midir bimiyorum çünkü daha yeni pc topladığım için sıkıntı ettim o borisi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…