Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.958 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Nisan 2024 #1 Merhaba. Ben normalde borsa işlemlerim için VakıfBank kullanıyorum ama babam adinada hesap açacağım. Akbank kullanan var mı yıllık ücret veya bakım ücreti kesiyor mu? Halka arz için tavsiye eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Merhaba. Ben normalde borsa işlemlerim için VakıfBank kullanıyorum ama babam adinada hesap açacağım. Akbank kullanan var mı yıllık ücret veya bakım ücreti kesiyor mu? Halka arz için tavsiye eder misiniz?
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.378 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #21 Teknoyms dedi: Hocam kasıt işlemeden yapılan kesinti mi ? Hesabı ilk aciyorken istiyorumus sonra çekilebilir. Genişletmek için tıkla... BSMV ve komisyon. Artı 0 Eksi
Teknoyms dedi: Hocam kasıt işlemeden yapılan kesinti mi ? Hesabı ilk aciyorken istiyorumus sonra çekilebilir. Genişletmek için tıkla... BSMV ve komisyon.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 1 Mayıs 2024 #22 Borsa işlemleri için Akbank kullanıyorum, hisse alıyorum. Hisse alırken az komisyon ve bsmv kesiyor. Çok yüksek tutar değil. Artı 0 Eksi
Borsa işlemleri için Akbank kullanıyorum, hisse alıyorum. Hisse alırken az komisyon ve bsmv kesiyor. Çok yüksek tutar değil.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #23 kONF dedi: Borsa işlemleri için Akbank kullanıyorum, hisse alıyorum. Hisse alırken az komisyon ve bsmv kesiyor. Çok yüksek tutar değil. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
kONF dedi: Borsa işlemleri için Akbank kullanıyorum, hisse alıyorum. Hisse alırken az komisyon ve bsmv kesiyor. Çok yüksek tutar değil. Genişletmek için tıkla...
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 8 Mayıs 2024 #24 kONF dedi: Borsa işlemleri için Akbank kullanıyorum, hisse alıyorum. Hisse alırken az komisyon ve bsmv kesiyor. Çok yüksek tutar değil. Genişletmek için tıkla... Edit artık Akbank kullanmayı bıraktım. Artı 0 Eksi
kONF dedi: Borsa işlemleri için Akbank kullanıyorum, hisse alıyorum. Hisse alırken az komisyon ve bsmv kesiyor. Çok yüksek tutar değil. Genişletmek için tıkla... Edit artık Akbank kullanmayı bıraktım.