grancoupe Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 743 Çözümler 1 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 VakıfBank uygulamasından yatırım kısmındaki altınımın bir kısmını satmak istiyorum. Satış yaptığımda para bir türlü bana gelmiyor. Borsa işlem limiti olarak duruyor. Parayı nasıl alacağım?
VakıfBank uygulamasından yatırım kısmındaki altınımın bir kısmını satmak istiyorum. Satış yaptığımda para bir türlü bana gelmiyor. Borsa işlem limiti olarak duruyor. Parayı nasıl alacağım?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.437 Çözümler 7 4 Ağustos 2023 #2 Hisse senedi satarsaniz o parayi 2 gun sonra vadesiz hesabiniza atabilirsiniz, ama altin icin boyle bir durum olmamasi lazim.
Hisse senedi satarsaniz o parayi 2 gun sonra vadesiz hesabiniza atabilirsiniz, ama altin icin boyle bir durum olmamasi lazim.
grancoupe Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 743 Çözümler 1 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 Big Sumak dedi: Hisse senedi satarsaniz o parayi 2 gun sonra vadesiz hesabiniza atabilirsiniz, ama altin icin boyle bir durum olmamasi lazim. Genişletmek için tıkla... Daha önce satmıştım zaten hemen geliyordu. Satarken neyi seçmem gerek? Dengeleyici, Piyasa Fiyatlı vb. Yardım edebilir misiniz?
Big Sumak dedi: Hisse senedi satarsaniz o parayi 2 gun sonra vadesiz hesabiniza atabilirsiniz, ama altin icin boyle bir durum olmamasi lazim. Genişletmek için tıkla... Daha önce satmıştım zaten hemen geliyordu. Satarken neyi seçmem gerek? Dengeleyici, Piyasa Fiyatlı vb. Yardım edebilir misiniz?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.437 Çözümler 7 4 Ağustos 2023 #4 grancoupe dedi: Daha önce satmıştım zaten hemen geliyordu. Satarken neyi seçmem gerek? Dengeleyici, Piyasa Fiyatlı vb. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ondan emin degilim hocam. Altin satarken oyle bir seyle karsilasmadim ben hic. VakifBank kullanmadigim icin olabilir.
grancoupe dedi: Daha önce satmıştım zaten hemen geliyordu. Satarken neyi seçmem gerek? Dengeleyici, Piyasa Fiyatlı vb. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ondan emin degilim hocam. Altin satarken oyle bir seyle karsilasmadim ben hic. VakifBank kullanmadigim icin olabilir.