Borsa nasıl takip edilir?

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Selamlar, ben borsayı takip etmek istiyorum. Böyle alt coinler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Neyin çıkıp neyin ineceğini takip etmek istiyorum. Konuya vakıf arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Bu borsacıların birleştiği özel Discord, WhatsApp, Telegram grupları oluyor 1000 kişi gibi büyük sayılarla birbirlerine bilgi alışverişinde bulunuyorlar Twitter da bulabilirseniz böyle borsacı tanışıp katılım istiyebilirsiniz.

Bu borsacıların birleştiği özel Discord, WhatsApp, Telegram grupları oluyor 1000 kişi gibi büyük sayılarla birbirlerine bilgi alışverişinde bulunuyorlar Twitter da bulabilirseniz böyle borsacı tanışıp katılım istiyebilirsiniz.
Buraya böyle 1 milyon puntolu bir disclaimer koymak gerek. Bu gruplardaki hiçbir şeye güvenmeyin. Yalan söylüyorlar demiyorum, sadece güvenmeyin. Bir şey gördüğünüz zaman filtreden geçirin. Çoğu kimseye (BİST için) hisse pazarlayıp dolandırıyorlar, dikkat etmek gerek.

Merhaba,

Ben takip ettiğim kişileri söyliyeyim, youtube üzerinden birkç kişiyi takip ediyorum. Umarım işine yarar. Ama sen ekonomi ve borsa (teknik kelimeler vs. vs.) hiçbirşey bilmiyorsan bir işine yaramaz.

Beste Uyanık

Murat Han IQ

Selcoin

CoinBureou

AltCoinDaily

Kolay gelsin.

Ne iniyor ne çıkıyor bilebilsek zaten burada bile olmazdık. Fakat takip edebileceğin insanlar var evet ama bu %100 olacak değil. Grafik nedir, nasıl yorumlanır önce onu öğrenmeni tavsiye ederim, anlatan adam grafik üzerinden konuşur, terimleri vs videoları izleye izleye öğrenirsin daha sonra da kendin kararlar almaya başlarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı