Borsaya hangi uygulama ile başlanır?

İletişim numaralarının olmaması biraz sakıncalı gibi geliyor.

6 ayda 76TL gibisinden bir yazı görmüştüm o ne oluyor?
ekstre mi öyle bir şey oluyor, eve posta ile geliyor diye biliyorum, belki ordan alabilirler. Hesabı açarken, mail yoluyla aldığını belirtirsen, ücret ödemiyorsun.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yapı Kredi hesabım zaten mevcut oradan devam etmeyi düşünüyorum.

Borsanın saatlerine göre almaya dikkat edin. Altın alırsanız da, belli saatler var o saatlerin dışında alırsanız makas ücreti fazla.

Hocam nemalandırma tipi diye bir şey çıktı bu nedir?

Merhaba arkadaşlar. Borsaya girmeyi dusunuyorum başta ufak miktarlarda başlamayı planladim. Ama alım satım yapacağım platform hakkında karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.

Garanti BBVA'e trader kullanabilirsiniz güncel borsa haberlerini görebilirsiniz arayüz kullanımıda rahat.

Şu şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-12-16-23-50-10-38_34e1b8a0e4f8698f8ebd3d23540b1241.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 181
Garanti BBVA'e trader kullanabilirsiniz güncel borsa haberlerini görebilirsiniz arayüz kullanımıda rahat.

Halihazırda Yapı Kredi hesabım olduğu için Yapı Kredi'den devam etmeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…