Borsaya nasıl başlanır?

Borsaya hisse senetlerinden girmek işi bilmeyen bir insan para kaybeder. Fon al illede hisse alacağım diyorsan 1000 TL gibi ufak bir parayla al yatırım raporlarından bak kısa vadeli önerilere.

Bitcoin al. Bu bir yatırım tavsiyesidir kimseden korkacak degilim.

Bitcoin al. Bu bir yatırım tavsiyesidir kimseden korkacak degilim.

65.000 dolara düşmüşken artacağını öngörüp almıştım. Şu an yeniden almalı mıyım?

Borsaya hisse senetlerinden girmek işi bilmeyen bir insan para kaybeder. Fon al illede hisse alacağım diyorsan 1000 TL gibi ufak bir parayla al yatırım raporlarından bak kısa vadeli önerilere.

Teşekkür ederim hocam fazla risk almadan hisse senedi alıyorum ama yatırım fonlarına yöneleceğim.

Ben ilk trading kafasıyla başlamıştım bu borsaya, hiçbir tecrübe sahibi olmadan bist100 hisselerini al sat yaparak paramın %20'sini erittim bundan 2 yıl önce oldu bu. Sonra kriptoya geçtim o dönemler tabi dip noktalarında btc, yatırım yapmak yerine yine al sat yaptmı ve bi %10 daha gitti. Al sat yaparak para kazanmanın zor olduğunu yarım yıl önce anladım, yatırım yaptım. Al sat yaparak anca 10 yıl sonra ulaşcağımı düşündüğüm yere 6 ayda geldim. Tavsiyem direkt kriptoyla başla, çünkü Türkiye'de hem enflasyon yüksek hem de TL her yıl değer kaybediyor. Yani sen bi hisseden bir yılda %100 kazansan bile çoğu zaten kayboluyor. Şu an bitcoine de girsen altcoinlere de girsen 2025'in ortasına kadar kazanırsın. Yatıracağın para 1 milyonun altındaysa birkaç kategoriden altcoin al, psikolojim fazla bozulmasın diyorsan paran çok oynamasın diye de bir miktar btc tutabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…