Su Seviye, Su Akış, ve Su Algılama Sensörleri En İyi Fiyatları ile Türkiye'nin Elektronik Marketi Direnc.net'te. Hızlı Kargo Avantajı ve Direnc.net Güvencesi ile Hemen İnceleyin.
Su Akış Sensörü YF-S201 ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile pH Sıvı ve Su Sensörleri kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.
www.direnc.net
Bu sensörler çok küçük olduğu için kullanamam. Tarla sulamada kullanılan büyük borulardan algılamam lazım. Sizce ne yapabilirim?
Hortum & Toplama ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Hortum & Toplama modelleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Bu tarz bir boruda ölçüm yapılacak. Arduinoya kabloyu su ile kısa devre ettirerek buton gibi kullanarak veri göndermeyi planlıyordum fakat işe yaramadı.
Hortum & Toplama ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Hortum & Toplama modelleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Bu tarz bir boruda ölçüm yapılacak. Arduinoya kabloyu su ile kısa devre ettirerek buton gibi kullanarak veri göndermeyi planlıyordum fakat işe yaramadı.
Amacım akan suyun miktarı vs değil sadece 1 ve 0. Su varsa 1, yoksa 0 olacak şekilde yapmayı planladığım için galiba bu selenoid valf miktarı ölçüyor. O yüzden sordum.