Boş hissetmek

liveleak1616

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sorunum boş hissetmek ne olursa olsun boş hissediyorum ve bazen ağlamak istiyorum yapamıyorum veya bağırmak istiyorum yapamıyorum.
Bazense hep mutlu oluyorum bazense hep boş hissediyorum boyle bir sorunum var çözüm önerileriniz var mı?

Hayatında bir amacın olmadığı için ve hevesin olmadığı için böyle hissediyor olabilirsin. Kısacası şu anki hayatın monoton geliyor olabilir.

Kafani bosaltmanin tek yolu GYM veya futbol dostum. Baska hic bir sekilde bosaltamazsin. Bende cok yasarim o sorunu. Kafamdaki sesler hic susmaz.

Tanıdık geldi açıkçası. Kendimce öneriler vereyim o zaman.
1) ilgi alanı bul: İlgilendiğin, hoşuna giden bir şey varsa ona vakit ayır. Eğer "zaten yapıyorum, etki etmiyor" diyorsan da bir süreliğine bırak.
2) kendini zorla: Evet, kendini zorla. Bu ekstra ders çalışmak olabilir, bir işte çalışmak olabilir veyahut sevmediğin bir işi yapabilirsin.
3) mutlaka spor yapıp günde en az 2 saat yürü.

Bu sorunu yasamamın sebebi daha farklı bir olay ama o tur olayda çözülecek gibi degil yani gerçekten dardayım.

Hayatında bir amacın olmadığı için ve hevesin olmadığı için böyle hissediyor olabilirsin. Kısacası şu anki hayatın monoton geliyor olabilir.

Her şeyi denedim gerçekten mutsuzum yani haziran ayına kadar her şey mükemmeldi.

Bu sorunu yasamamın sebebi daha farklı bir olay ama o tur olayda çözülecek gibi degil yani gerçekten dardayım.

Her şeyi denedim gerçekten mutsuzum yani haziran ayına kadar her şey mükemmeldi.

Ve fark etmeden kendime sürekli sakıncalı kelimeler tekrarlariken buluyorum.

Son düzenleme:
Birisi sana bir şey falan mı yaptı? En son senin gibi olduğumda eski erkek arkadaşımla aramızda bir durumlar olmuştu ben kafayı yiyecek raddeye gelmiştim, kendini oyalayacak bir şeyler bulman lazım en acilinden

Birisi sana bir şey falan mı yaptı? En son senin gibi olduğumda eski erkek arkadaşımla aramızda bir durumlar olmuştu ben kafayı yiyecek raddeye gelmiştim, kendini oyalayacak bir şeyler bulman lazım en acilinden
bilemiyorum sadece kendimi o yaptığım hata yüzünden suçluyorum ve genellikle evden hiç dışarıya çıkmıyorum gerçekten kendimden nefret ediyorum ve etmeye devam edicem galiba zaten yakın zamanda dost kazığı yedim iyici zihinimi çarpıttı bunların yanındada dedigimm gibi biraz dengesizleştim çevreme çok garip davranabiliyorum veya şakasına olsada çevremdekilerin benim yanımdan ayrılmasına yetecek kadar garip ve kanlı espriler yapmaya basladım hepsinin yanında ağlamayıda başaramıyorum en son ne zaman ağladığımın bile farkında değilim

Aslında kendini yaptığın hatalardan suçlaman güzel bir şey, eğer yaptığın şeyde gerçekten hatalı sen isen hatanın farkına varmışsındır yapman gereken bundan ders çıkarıp bununla birlikte yaşamayı öğrenmek, ikinci olarak içine kapanık birisi misin bilmiyorum ama etrafındakilerle konuşmak istemiyor gibi duruyorsun normal bir durum insanlar yalnız kalmak isteyebilir. Yani yaşadığın sorun ne ise olmuş artık geçmişi düzeltemeyiz biliyorsun bundan sonra yapman gereken böyle bir şey yaptın tamam de kabullen bununla hayatı yaşamaya başla, ben en son senin gibi olduğum zaman kendimi derslere sıkı sıkı sarılarak kurtardım diyebilirim, en sonunda istediğim bölümü kazanınca da o üzüldüğüm kendimi kahrettiğim hatta beni canımdan edecek olayı eskisi kadar kafaya takmadığımı fark ettim. Hala aklıma geliyor ama yaptığımı kabullenip hayatıma devam ediyorum.

Teşekkür ederim gerçekten bu sitede ilk defa konu açtığıma değdi diyebilirim normalde beni can dostum dediğim kişiler bile dalga geçerek dinler verdiğin tavsiyeler gerçekten çok güzel uygulamaya çalışacağım iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…