Boş Kasayı Değerlendirmek

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Merhabalar, elimde böyle boş bir kasa var, eve sadece Google'ye girmek, Office programlarını kullanmak için içine DDR3 bir sistem kuracağım, ancak kasanın görüntüsü hoşuma gitmiyor, bu kasaya ne tür bir şey yaparak biraz da olsa farklılaştırabilirim? (Fotoğraf bana ait değil) önerilerinizi bekliyorum.

Elimde hazır sistem var, içine i3 2. nesil ve GT610 bir sistem kuracağım, dediğim gibi sadece YouTube için, ofis programları için gerekli, sadece bu kasayı dış görünüş olarak biraz farklılaştırmak istiyorum

Bu kasanın aynısından bende vardı. Fakat önünde ergotech yazıyordu bilenler bilir. 2012-2013 senelerinde çok popüler bir markaydı. Şimdi kullanan var mı bilmiyorum. (En azından çevremde öyle)

Bu kasanın aynısından bende vardı. Fakat önünde ergotech yazıyordu bilenler bilir. 2012-2013 senelerinde çok popüler bir markaydı. Şimdi kullanan var mı bilmiyorum. (En azından çevremde öyle)
Mersin'de oturuyorum, çevremde bir sürü internet kafe vs vs var, Genel olarak merkezi yerlerde RGB ve cam kapaklı kasalar kullanılıyor. Ama mahalle kafelerine girince hala bu kasalar çok kullanılıyor, genelde içerisinde 2. 3. nesil i5 ve R7 370 ile kullanan çok kafe gördüm.

Kasanın yanına plastik cam kestirip, kasanın birleşim yerlerine led şerit çeksem iş görür mü acaba? denemek lazım.

Bende onu diyecektim ama camı koyacağınız yer. Estetik olarak güzel olmayabilir. Vakumlu olarak dışarı yapabilirsiniz yanlardan açık falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…