Boş Koltuk - J. K. Rowling

Gudermes

Hectopat
Boş Koltuk - J. K. Rowling

jkrowlingboskoltukcasua.jpg

J. K. Rowling yeni eserini merakla bekleyenler milyonlarca insandan biri olarak kitabı okudum. Harry Potter rekorlarından sonra herkes gibi bu romandan ben rekor beklemedim çünkü en azından bir esere bu tarz yaklaşımlarda bulunmuyorum. Beklentileri rekor olanların çok beğenmediği eser bana göre akıcı ve güzel.. Bu yüzden tavsiye edeceğim bir eser olmuştur..
Bir kasabayı yönetenlerden B. Fairbrother ölür ve hikaye böyle başlayıp devam ediyor. Ve bu ölümle beraber kasabada anarşi ve çeşitli olaylar başlar.. Kısaca hikaye böyle devam eder..

Harry Potter serisini bitirdikten sonra bir hevesle bu kitabı almıştım. Sonuç tam bir fiyasko. Hiç ama hiç beğenmedim.

- - - Güncellendi - - -

Şu an J. K. Rowling yeni bir senaryo yazıyor. Yeni bir film geliyor. Gerçekten çok merak ediyorum.

Evet Harry Potter serisinden Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerelerde Bulunurlar adlı kitabı filme uyarlıyorlar. Senaryo kısmında da J.K. Rowling var. Bunu mu diyorsun yoksa başkasını mı? :D

Yalnız güzel hortlattık kimse görmesin. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı