Boş port nasıl açılır?

nabukhednezar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Selam herkese, 2 aydır kağıthane'de yaşıyorum, 2 aydır apartmanımıza port bağlatmaya çalışıyorum fakat bu konuyla ilgili herhangi bir gelişme olmadı, aradığımda 2 yıla kadar süreceğini söylüyorlar, işlemi hızlandıracak bir çözüm önerisi bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ev telefonu abonesi olun taahhüt vermeyin.
Bir hafta içinde açarlar sonrasında internet abonesi olun.

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Normalde Netspeed kullanıyorum pek yardımcı olmadılar daha doğrusu bilgilerimi Türk Telekom'a ilettiklerini tarafıma ulaşacaklarını söylemişlerdi. Birkaç kere Türk Telekom aradı beni müşteri hizmetleri yani durumu anlattım boş port yokmuş dedim nakil alamıyorum internetimi dedim sonra ne olduysa beni cep numarası ile bir bayan aradı benim bulunduğum bölgenin saha çalışanıydı sanırım port işlemlerine falan bakıyormuş ben o bayan ile görüştükten 10 dakika sonra birçok internet firmasının adres sorgulamasında port yok yazarken port var olarak çıkmaya başlamıştı. Sonra tekrar boş port yok yazısı çıkıyordu. Sonra ben kendim aradım bayanı görüştüm birkaç sefer ben yapıyorum bunlar bozuyor az bekleyin ben halledeceğim merak etmeyin dedi sonra tamamen kalıcı bir şekilde port sorununu çözdü hemen hangi firmadan hizmet alıyorsan ara görüş nakil aldır adrese senin için ekstra 2 adet port ekledim dedi senin internetini taşısınlar dedi bende teşekkür ettim kapattım Netspeed ile görüştüm ertesi gün nakil aldılar o günden sonra sorunsuz kullandım internetimi. Anlattıklarımdam yola çıkarak bir şeyler yapabilirsiniz sanırım. Bir görüşün derim ben.

Nasıl yaptığınızı tam anlamadım netspeed kullanırken taşımak istediniz ttelekom ile mi görüştünüz sonra port için, telefon için de altyapı yokmuş olmuyor sizin dediğinizi yapıcam eğer anlayabilirsem ttelekom müdürlüğüne mi gittiniz

Bakın şimdi. Ben Netspeed abonesiyim. 4-5 sene oldu. Netspeed ile görüştüm port yok nakil alamıyoruz biz bilgileriniz Türk Telekom ile paylaştık onlar sizi arayacak port için onlarla görüşün biz bir şey yapamıyoruz dediler haklı olarak. Sonra beni Türk Telekom aradı müşteri hizmetlerinden rahat 5-6 kere görüştüm böyle sonra bir gün evde otururken 0500'lü cep numarası aradı beni bayan kendini tanıttı Türk Telekom da benim bölgemde ki portlara sahaya falan bakıyormuş o ilgileniyormuş yani adresiniz de port yok sanırım bilgi geldi bana dedi evet dedim görüştüm onunla o bayanla görüştükten sonra port sorunum çözülmüştü benim. Sizin için ekstra 2 adet port ekledim acele edin internet firmanız ile görüşün hemen adresinize nakil aldırın yoksa o portları da doldururlar yine mağdur olursunuz dedi. Sorunsuz şekilde nakil aldırdım kullandım öyle.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…