DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.095 Çözümler 50 2 Mayıs 2024 #11 Einstein dedi: Hmm evet yapabilirsin hocam şanslısın. Genişletmek için tıkla... Komşumuz da bu şekilde gözüküyor. Bizim adreste altyapı gözükmüyor, yeni taşındığımız için sanırım.
Einstein dedi: Hmm evet yapabilirsin hocam şanslısın. Genişletmek için tıkla... Komşumuz da bu şekilde gözüküyor. Bizim adreste altyapı gözükmüyor, yeni taşındığımız için sanırım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.166 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #12 Sizin binanızdaki komşudamı sonuç böyle çıkıyor.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.095 Çözümler 50 2 Mayıs 2024 #13 Einstein dedi: Sizin binanızdaki komşudamı sonuç böyle çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bina kendi binamız hocam, Bizim No ile komşunun No'su farklı, sorun olur mu ki? Aynı altyapı sonuçta.
Einstein dedi: Sizin binanızdaki komşudamı sonuç böyle çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bina kendi binamız hocam, Bizim No ile komşunun No'su farklı, sorun olur mu ki? Aynı altyapı sonuçta.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.166 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #14 Anladım sizde böyle gözükmüyor yani öyle mi şu an.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.095 Çözümler 50 2 Mayıs 2024 #15 Einstein dedi: Anladım sizde böyle gözükmüyor yani öyle mi şu an. Genişletmek için tıkla... Evet, binamız müstakil. Kendi adresimizi yazınca 0 çıkıyor herşey, komşumuzun adresini yazınca boş port ve altyapı gözüküyor.
Einstein dedi: Anladım sizde böyle gözükmüyor yani öyle mi şu an. Genişletmek için tıkla... Evet, binamız müstakil. Kendi adresimizi yazınca 0 çıkıyor herşey, komşumuzun adresini yazınca boş port ve altyapı gözüküyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.166 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #16 Nakil başvurusu duruyor mu hala.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.095 Çözümler 50 2 Mayıs 2024 #17 Einstein dedi: Nakil başvurusu duruyor mu hala. Genişletmek için tıkla... Bakıp döneceğim hemen hocam, boş port yoktu diye dondurulmuş olması lazım. Müşteri hizmetleri ile vb. görüşüp hemen size döneceğim. @Einstein, hocam birşey daha soracaktım. Altyapı sorgularken en altta çıkan "FTTX-V2" nedir? VDSL hızı ile aynı hızda görünüyor. Son düzenleme: 2 Mayıs 2024
Einstein dedi: Nakil başvurusu duruyor mu hala. Genişletmek için tıkla... Bakıp döneceğim hemen hocam, boş port yoktu diye dondurulmuş olması lazım. Müşteri hizmetleri ile vb. görüşüp hemen size döneceğim. @Einstein, hocam birşey daha soracaktım. Altyapı sorgularken en altta çıkan "FTTX-V2" nedir? VDSL hızı ile aynı hızda görünüyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.166 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #18 Aynı VDSL ile bir farkı yok.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.095 Çözümler 50 2 Mayıs 2024 #19 Einstein dedi: Aynı VDSL ile bir farkı yok. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2024 #20 DarkMen dedi: Bodrum katta falan yaşıyorsunuz sanırım, nasıl dayanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 5. kat dayanmaya çalışıyorum.
DarkMen dedi: Bodrum katta falan yaşıyorsunuz sanırım, nasıl dayanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 5. kat dayanmaya çalışıyorum.