Boş port sırası nasıl alınır?

VDSL ayrı bir altyapı değil. Yine altyapıyı yenilemeden hattınızı VDSL2 portuna takıveriyorlar. Port yoksa VDSL2 kullanılamaz.

Benim de söylemek istediğim durum bahsettiğiniz şekilde. Her defasında boş port olmadığı sıraya geçmem gerektiği söyleniyor. Ama kimse sıra için yardımcı olmuyor. Türk Telekom, Vodafone ile konuşun diyor. Vodafone, Türk Telekom ile görüşün diyor. Arada bırakıyorlar.
İşin garip yanı bulunduğum yerde ki Türk Telekom çalışanları VDSL ile ADSL arasında ki farkı bilmiyorlar. Dilekçe dahi verdirmiyorlar.

Böyle gözüküyor diğer sitelerde ise VDSL sorgulamasında veya müşteri hizmetleriyle konuşmalarımda ise VDSL için boş port olmadığını beklemem gerektiğini sürekli arayarak sorgulamamı istiyorlar.
Binanızdaki diğer daireleri sorguladığınızda da mı altyapı olarak adsl gösteriyor? Beklemekten başka çareniz yok. Sürekli bu tür sitelerden sorgulama yapın. Vodafone'da taahhütünüz yoksa Türk Telekom'dan VDSL aboneliği başlatın bakın nasıl port boşalıyor

Hocam yaşadığım semtte hep müstakil evler mevcut. Benim de evim müstakil ev, alt katı sorguladığımda onda da aynısı gözüküyor. Yan binada VDSL gözüküyor.

Hocam yaşadığım semtte hep müstakil evler mevcut. Benim de evim müstakil ev, alt katı sorguladığımda onda da aynısı gözüküyor. Yan binada VDSL gözüküyor.
Hocam bu işler biraz uğraştıran işler aynısı başıma geldi taşınırken toplu onay olmadan port açma gibi bir ihtimalleri yok o işlemi de artık ne zaman yaparlar belirsiz.

Hocam bu işler biraz uğraştıran işler aynısı başıma geldi taşınırken toplu onay olmadan port açma gibi bir ihtimalleri yok o işlemi de artık ne zaman yaparlar belirsiz.
Port için toplu onay şart değil. Hat sahibiyle birlikte Turk Telekom Bölge Müdürlüğü'ne port talep dilekçesi vermek ve beklemek yeterli. Bizzat iki adrese bu şekilde port getirilmesini sağladım.

Port için toplu onay şart değil. Hat sahibiyle birlikte Turk Telekom Bölge Müdürlüğü'ne port talep dilekçesi vermek ve beklemek yeterli. Bizzat iki adrese bu şekilde port getirilmesini sağladım.
Valla hocam bana toplu onay almam istendi aynı durumu yaşadım bana yanlış söylediler ozaman 1 port için uğraşmadılar.

Valla hocam bana toplu onay almam istendi aynı durumu yaşadım bana yanlış söylediler ozaman 1 port için uğraşmadılar.
Evet sanırım bu durum bölgeden bölgeye değişiyor. Küçük ilçelerde veya internet kullanımın yoğun olmadığı bölgelerde yatırım bekliyoruz diyerek geçiştirebiliyorlar. Ek olarak Twitter'dan Turk Telekom yetkililerine ulaşarak doğrudan merkezin müdahalede bulunmasını da sağlayabilmek seçenekler arasında. 6-8 ay kadar bekleyenler de var. Zor ve sıkıntılı bir süreç.

Müstakil ev olduğu içinde uğraşmak istemiyorlar. Twitter'dan ve başka platformlardan ulaştım müdürlerine ama nasıl olur? Ne zaman hallederler bilmiyorum. Ping sıkıntık yok Allah'tan 60 sabit oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…