Boş port sorunu nasıl çözülür?

AliBaba01

Decapat
Daha fazla  
Oyun bağımlısı bir insan olarak, yeni taşındığım evde "boş port yok" hatasını alıyorum ve bu çok can sıkıcı çünkü oyun oynayamıyorum. "Nasıl boş port?" diye sorduğumuzda aldığımız cevap, bu mahalledeki portları başka mahalleye çektikleri için boş port yok cevabını almıştık. Acaba internetten dış kablo alıp 500 metre falan, başka port olan mahallelerden internet çekebilir miyim?

Çekemezsin, nereden geçireceksin o kabloyu sokağın ortasından mı ? :) O fiber portları binalara aittir, kendi binana çekemezsin. Ayrıca 500 metreden fiber olmadığı sürece internet hızını çok yavaşlar. Çözümü yok, binandaki birileri fiber kullanmayı bırakıp portu boşaltırsa ancak o zaman geçersin.

Çekemezsin, nereden geçireceksin o kabloyu sokağın ortasından mı ? :) O fiber portları binalara aittir, kendi binana çekemezsin. Ayrıca 500 metreden fiber olmadığı sürece internet hızını çok yavaşlar. Çözümü yok, binandaki birileri fiber kullanmayı bırakıp portu boşaltırsa ancak o zaman geçersin.
Yandaki bina çekmiş elektrik hatlarından nizami bir şekilde sorun o değil, bide internet hızı önemli değil bana oyun oynatsın yeter ;(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı