OziMozi Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 608 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Eski HDD'imi taktım ses yapıyor gibi hissettim ve çıkardım, anakarttaki SATA 3 kablosunu çıkarmadım bastırıp çekmem gerekiyor ve elim girmez oraya arkaya bir yere kıvırdım kabloyu koydum oraya bir sorun teşkil eder mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020
Eski HDD'imi taktım ses yapıyor gibi hissettim ve çıkardım, anakarttaki SATA 3 kablosunu çıkarmadım bastırıp çekmem gerekiyor ve elim girmez oraya arkaya bir yere kıvırdım kabloyu koydum oraya bir sorun teşkil eder mi acaba?
Çözüm RPM 27 Kasım 2020 Bir problem olmaz, fanlara veya diğer bileşenlere sürtmediği sürece. Ama çıkarmanız daha iyi olur, boşuna görüntü kirliliği yapıyor.
Bir problem olmaz, fanlara veya diğer bileşenlere sürtmediği sürece. Ama çıkarmanız daha iyi olur, boşuna görüntü kirliliği yapıyor.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 27 Kasım 2020 #2 Bir problem olmaz, fanlara veya diğer bileşenlere sürtmediği sürece. Ama çıkarmanız daha iyi olur, boşuna görüntü kirliliği yapıyor. Artı 1 Eksi Çözüm
Bir problem olmaz, fanlara veya diğer bileşenlere sürtmediği sürece. Ama çıkarmanız daha iyi olur, boşuna görüntü kirliliği yapıyor.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 Hiçbir sıkıntısı yok. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2020 Artı 1 Eksi