Çözüldü Boş silaha StatTrak takma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

268227

Kilopat
StatTrak özelliği olmayan bir silaha StatTrak takılabiliyor mu? Takılıyorsa nasıl yapıyoruz? Bakın iki StatTrak silah arasındaki kill transferinden bahsetmiyorum. StatTrak olmayan bir AK-47'ye ben StatTrak özelliği kazandırmak istiyorum, diyelim.

Çözüm
Hayır, öyle bir şey yok. StatTrak sayacına sahip bir skin, düşürüldüğü kutudan normal düz versiyonuna göre 10 kat daha az oranda StatTrak sayacına sahip olarak düşer. Mesela kırmızı kalitede bir skinin kutudan düşme oranı % 0,63 ise StatTrak sayacına sahip kırmızı kalitede bir skinin kutudan düşme oranı % 0,063'tür.

StatTrak skindeki StatTrak sayacı sonradan çıkartılamaz. Düz bir skine de sonradan StatTrak sayacı takılamaz.
Hayır, öyle bir şey yok. StatTrak sayacına sahip bir skin, düşürüldüğü kutudan normal düz versiyonuna göre 10 kat daha az oranda StatTrak sayacına sahip olarak düşer. Mesela kırmızı kalitede bir skinin kutudan düşme oranı % 0,63 ise StatTrak sayacına sahip kırmızı kalitede bir skinin kutudan düşme oranı % 0,063'tür.

StatTrak skindeki StatTrak sayacı sonradan çıkartılamaz. Düz bir skine de sonradan StatTrak sayacı takılamaz.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı