Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.851 Çözümler 8 1 Ekim 2023 #1 Merhaba, başlıktaki gibi SSD'yi kuramıyorum. CMD'den clean komutu ile yaptım gene aynı. Sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Merhaba, başlıktaki gibi SSD'yi kuramıyorum. CMD'den clean komutu ile yaptım gene aynı. Sorunu nasıl çözerim?
Çözüm Paul Walkers 1 Ekim 2023 Hocam kendimi aptal hissediyorum. En sola tıkladım hep. Simsiyah şeyin altına tıklayınca oldu. Konuyu silemedim bir türlü, affedersiniz umarım . Emir M. dedi: MBR diske dönüştür deyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla...
Hocam kendimi aptal hissediyorum. En sola tıkladım hep. Simsiyah şeyin altına tıklayınca oldu. Konuyu silemedim bir türlü, affedersiniz umarım . Emir M. dedi: MBR diske dönüştür deyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla...
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 1 Ekim 2023 #2 MBR diske dönüştür deyip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.851 Çözümler 8 1 Ekim 2023 #3 Hocam kendimi aptal hissediyorum. En sola tıkladım hep. Simsiyah şeyin altına tıklayınca oldu. Konuyu silemedim bir türlü, affedersiniz umarım . Emir M. dedi: MBR diske dönüştür deyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam kendimi aptal hissediyorum. En sola tıkladım hep. Simsiyah şeyin altına tıklayınca oldu. Konuyu silemedim bir türlü, affedersiniz umarım . Emir M. dedi: MBR diske dönüştür deyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla...
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.813 Makaleler 26 Çözümler 512 1 Ekim 2023 #4 Paul Walkers dedi: Hocam kendimi aptal hissediyorum. En sola tıkladım hep. Simsiyah şeyin altına tıklayınca oldu. Konuyu silemedim bir türlü, affedersiniz umarım . Genişletmek için tıkla... Sorun değil, insanlık hali. Konuyu silmeye gerek yok. Artı 0 Eksi
Paul Walkers dedi: Hocam kendimi aptal hissediyorum. En sola tıkladım hep. Simsiyah şeyin altına tıklayınca oldu. Konuyu silemedim bir türlü, affedersiniz umarım . Genişletmek için tıkla... Sorun değil, insanlık hali. Konuyu silmeye gerek yok.