ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 2 Eylül 2020 #11 Mert Umut Güven dedi: Yazıyor zaten üst kısımında bakabilirsin silmiyeceksen bile. Genişletmek için tıkla... Peki onun dışında C'deki hangi klasörlere bakabilirim dosya silmek için. Program Files veya Program Dosyaları (x86) klasörleri dışında.
Mert Umut Güven dedi: Yazıyor zaten üst kısımında bakabilirsin silmiyeceksen bile. Genişletmek için tıkla... Peki onun dışında C'deki hangi klasörlere bakabilirim dosya silmek için. Program Files veya Program Dosyaları (x86) klasörleri dışında.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 2 Eylül 2020 #12 ı love you dedi: Peki onun dışında C'deki hangi klasörlere bakabilirim dosya silmek için. Program Files veya Program Dosyaları (x86) klasörleri dışında. Genişletmek için tıkla... Gereksiz doluluk bende de vardı. Kullanıcılar klasörüne bakabilirsiniz. Appdata gibi klasörlere bakabilirsiniz.
ı love you dedi: Peki onun dışında C'deki hangi klasörlere bakabilirim dosya silmek için. Program Files veya Program Dosyaları (x86) klasörleri dışında. Genişletmek için tıkla... Gereksiz doluluk bende de vardı. Kullanıcılar klasörüne bakabilirsiniz. Appdata gibi klasörlere bakabilirsiniz.
5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 2 Eylül 2020 #13 Eve ı love you dedi: Peki onun dışında C'deki hangi klasörlere bakabilirim dosya silmek için. Program Files veya Program Dosyaları (x86) klasörleri dışında. Genişletmek için tıkla... Bende sadece 1 tane yerel disk var bilemiyorum.
Eve ı love you dedi: Peki onun dışında C'deki hangi klasörlere bakabilirim dosya silmek için. Program Files veya Program Dosyaları (x86) klasörleri dışında. Genişletmek için tıkla... Bende sadece 1 tane yerel disk var bilemiyorum.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 4 Eylül 2020 #14 Bu gibi durumlarda yapacağım ilk şey 'Everything' üzerinden bilgisayarımdaki bütün klasörleri boyutuna göre sıralamak olurdu.
Bu gibi durumlarda yapacağım ilk şey 'Everything' üzerinden bilgisayarımdaki bütün klasörleri boyutuna göre sıralamak olurdu.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 4 Eylül 2020 #15 Otomatik sistem geri yükleme noktaları oluşturuyor olabilir. Benim de çok hızlı şekilde doluyordu geri yükleme noktası için ayrılan kapasiteyi en düşüğe çektim, arada bir silip yenisini kendim oluşturuyorum.
Otomatik sistem geri yükleme noktaları oluşturuyor olabilir. Benim de çok hızlı şekilde doluyordu geri yükleme noktası için ayrılan kapasiteyi en düşüğe çektim, arada bir silip yenisini kendim oluşturuyorum.