Talhas_z5z

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Fare tutarken, telefon tutarken, yazı yazarken elim ağlar gibi terliyor. Mouse değiştirdim, kılıf değiştirdim, telefon değiştirdim, kalem değiştirdim, değişen bir şey yok. Kış ve yaz el soyulması var yaz ve kış arası el terlemesi ve ayak terlemesi var. Ailem alakasız olarak teknolojik aletlerin yaydığı radyasyondan dolayı olduğunu söylüyor. Nedendir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafein ve tein alımını azaltmayı deneyebilirsin. (Kahve ve çay.)

Driclor kullanabilirsin, hayat kurtarır.

Bende de var aynısı. Eğer çok rahatsız oluyorsanız koltuk altınızdan minik bir operasyonla ordaki ter bezlerini uyaran sinirleri yakıyorlar.

Ter bezleri vücutta en sık olarak el, ayak, koltuk altında bulunuyor. Gereğinden fazla terleyen kişiler için, Hiperhidroza tanısı konuyor. Bir doktora görünün.

Botoxla düzeltiyorlar diye biliyorum, belki öyle düzeltebilir.

Botoxla düzeltiyorlar diye biliyorum, belki öyle düzeltebilir.

Hocam sandığınız gibi botoxluk ameliyatlık bir durumum yok yaz ayından kış ayına kadar ince ve zor işler yapınca elim su oluyor bu yazıyı yazarken klavyem banyodan yeni çıkmış gibi gözüküyor.

Botox ameliyat değil, küçük bir iğne var elinin belirli kısımlarına yapıyor ve terlemen geçiyor. Bir acıma durumuda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…