arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 15 Ocak 2021 #41 iyimisinDAYI dedi: @Chloe Price yavaş hocam bildirimler senin sayende hep beğeni teşekkür ederim sizde mesaj yazın beğeniyim. Genişletmek için tıkla... Aynen, 10 bildirim vardı, yine kızgın atan bir şizofren var dedim neyse ki adam tüm konularıma like atıyor
iyimisinDAYI dedi: @Chloe Price yavaş hocam bildirimler senin sayende hep beğeni teşekkür ederim sizde mesaj yazın beğeniyim. Genişletmek için tıkla... Aynen, 10 bildirim vardı, yine kızgın atan bir şizofren var dedim neyse ki adam tüm konularıma like atıyor
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #42 arcaq dedi: Aynen, 10 bildirim vardı, yine kızgın atan bir şizofren var dedim neyse ki adam tüm konularıma like atıyor . Genişletmek için tıkla... Bence şimdi gelirler kızgın atıp kaçanlar. Dur şuna kızgın atayım oyunuma gireyim.
arcaq dedi: Aynen, 10 bildirim vardı, yine kızgın atan bir şizofren var dedim neyse ki adam tüm konularıma like atıyor . Genişletmek için tıkla... Bence şimdi gelirler kızgın atıp kaçanlar. Dur şuna kızgın atayım oyunuma gireyim.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 15 Ocak 2021 #43 Bana hep Windows 10 ile ilgili yaptığım eleştirilerde kızgın atıyorlar. Diyorum bak şurası kötü diye adam kızgın atıyor. Nedenini söylemiyor bile.
Bana hep Windows 10 ile ilgili yaptığım eleştirilerde kızgın atıyorlar. Diyorum bak şurası kötü diye adam kızgın atıyor. Nedenini söylemiyor bile.