Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 668 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:26 #1 Her insanın boş zamanlarında yöneldiği bir şey vardır. Kimisi uyur, kimisi dizi/film izler, kimisi kitap okur, kimisi gezer vb. Peki sen ne yapıyorsun ve neyi tavsiye ediyorsun? Boş zamanların genelde keyfiyete mi gider, kendini geliştirmeye mi?
Her insanın boş zamanlarında yöneldiği bir şey vardır. Kimisi uyur, kimisi dizi/film izler, kimisi kitap okur, kimisi gezer vb. Peki sen ne yapıyorsun ve neyi tavsiye ediyorsun? Boş zamanların genelde keyfiyete mi gider, kendini geliştirmeye mi?
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 312 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hava Subayı adayı Dün 16:29 #2 Teyarev dedi: Her insanın boş zamanlarında yöneldiği bir şey vardır. Kimisi uyur, kimisi dizi/film izler, kimisi kitap okur, kimisi gezer vb. Peki sen ne yapıyorsun ve neyi tavsiye ediyorsun? Boş zamanların genelde keyfiyete mi gider, kendini geliştirmeye mi? Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince boş zaman bırakmamaya çalışıyorum.
Teyarev dedi: Her insanın boş zamanlarında yöneldiği bir şey vardır. Kimisi uyur, kimisi dizi/film izler, kimisi kitap okur, kimisi gezer vb. Peki sen ne yapıyorsun ve neyi tavsiye ediyorsun? Boş zamanların genelde keyfiyete mi gider, kendini geliştirmeye mi? Genişletmek için tıkla... Elimden geldiğince boş zaman bırakmamaya çalışıyorum.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.573 Çözümler 42 Yer West Elizabeth Dün 16:31 #3 Genelde oyun oynuyorum.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.792 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 16:32 #4 Teyarev dedi: Her insanın boş zamanlarında yöneldiği bir şey vardır. Kimisi uyur, kimisi dizi/film izler, kimisi kitap okur, kimisi gezer vb. Peki sen ne yapıyorsun ve neyi tavsiye ediyorsun? Boş zamanların genelde keyfiyete mi gider, kendini geliştirmeye mi? Genişletmek için tıkla... Kitap, oyun, araştırma vb. şeyler yaparım genelde.
Teyarev dedi: Her insanın boş zamanlarında yöneldiği bir şey vardır. Kimisi uyur, kimisi dizi/film izler, kimisi kitap okur, kimisi gezer vb. Peki sen ne yapıyorsun ve neyi tavsiye ediyorsun? Boş zamanların genelde keyfiyete mi gider, kendini geliştirmeye mi? Genişletmek için tıkla... Kitap, oyun, araştırma vb. şeyler yaparım genelde.
TAYGRxd Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:32 #5 Teyarev dedi: Her insanın boş zamanlarında yöneldiği bir şey vardır. Kimisi uyur, kimisi dizi/film izler, kimisi kitap okur, kimisi gezer vb. Peki sen ne yapıyorsun ve neyi tavsiye ediyorsun? Boş zamanların genelde keyfiyete mi gider, kendini geliştirmeye mi? Genişletmek için tıkla... 13-14saat ders çalışınca sadece uyurken boş vakit kalıyor
Teyarev dedi: Her insanın boş zamanlarında yöneldiği bir şey vardır. Kimisi uyur, kimisi dizi/film izler, kimisi kitap okur, kimisi gezer vb. Peki sen ne yapıyorsun ve neyi tavsiye ediyorsun? Boş zamanların genelde keyfiyete mi gider, kendini geliştirmeye mi? Genişletmek için tıkla... 13-14saat ders çalışınca sadece uyurken boş vakit kalıyor
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.893 Makaleler 2 Çözümler 1.723 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:33 #6 Şu sıralar çok boş vaktim olamıyor maalesef. Çok ufak ufak molalarım olduğu için foruma girebiliyorum. Boş vakitten sayılırsa kardiyoda podcast dinlerim.
Şu sıralar çok boş vaktim olamıyor maalesef. Çok ufak ufak molalarım olduğu için foruma girebiliyorum. Boş vakitten sayılırsa kardiyoda podcast dinlerim.
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 668 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:33 #7 TAYGRxd dedi: 13-14saat ders çalışınca sadece uyurken boş vakit kalıyor Genişletmek için tıkla... 13-14 saatlik ders mesaisinin amacı nedir hocam ?
TAYGRxd dedi: 13-14saat ders çalışınca sadece uyurken boş vakit kalıyor Genişletmek için tıkla... 13-14 saatlik ders mesaisinin amacı nedir hocam ?
TAYGRxd Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:40 #8 Teyarev dedi: 13-14 saatlik ders mesaisinin amacı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... YKS hocam hava harp istiyorum pişmanlık istemiyorum.
Teyarev dedi: 13-14 saatlik ders mesaisinin amacı nedir hocam? Genişletmek için tıkla... YKS hocam hava harp istiyorum pişmanlık istemiyorum.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.792 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 16:40 #9 TAYGRxd dedi: YKS hocam hava harp istiyorum pişmanlık istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin hocam inşallah ulaşırsınız hayallerinize.
TAYGRxd dedi: YKS hocam hava harp istiyorum pişmanlık istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin hocam inşallah ulaşırsınız hayallerinize.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.588 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya Dün 17:45 #10 Foruma girmekten başka yaptığım bir şey yok, ne oyun oynamaya ne de bir şeylerle uğraşmaya enerjim kalmıyor iş yüzünden.
Foruma girmekten başka yaptığım bir şey yok, ne oyun oynamaya ne de bir şeylerle uğraşmaya enerjim kalmıyor iş yüzünden.