S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 15 Nisan 2015 #1 Oyun oynamaktan sıkıldığım zamanlarda bilgisayarda ne yapabilirim ? Müzik veya film izlemek dışında? Bana yararlı olabilecek şeyler yapmak istiyorum.
Oyun oynamaktan sıkıldığım zamanlarda bilgisayarda ne yapabilirim ? Müzik veya film izlemek dışında? Bana yararlı olabilecek şeyler yapmak istiyorum.
denylord Megapat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 965 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #2 Kitap oku.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 15 Nisan 2015 #3 Merak ettiğin bir konu hakkında araştırma yapabilirsin. Okuyorsan, ders tekrarları olabilir.
Rıza Şahin Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2015 #4 En faydalı olacak şey bilgisayardan uzaklaşman olur tavsiyesini vermeden edemiyorum, Bilgisayar olmadan olmaz diyorsan, - Okuduğun bölüm ile alakalı araştırmalar yapıp konulara çok daha hakim olabilirsin.
En faydalı olacak şey bilgisayardan uzaklaşman olur tavsiyesini vermeden edemiyorum, Bilgisayar olmadan olmaz diyorsan, - Okuduğun bölüm ile alakalı araştırmalar yapıp konulara çok daha hakim olabilirsin.
B BİLİŞİME MERAKLI Femtopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 Ben 12 saat PC oynadım, sıkılmadım. Bence sen de oyna veya arkadaşların dediğim gibi yap, karar senin.
Ben 12 saat PC oynadım, sıkılmadım. Bence sen de oyna veya arkadaşların dediğim gibi yap, karar senin.
xanstain Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 119 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2021 #6 Arkadaşların ile sesli konuşabilirsin veya kafa dağıtmalık io oyunlarına göz atabilirsin.Birde internetten kitap,çizgi roman veya manga vs. okuyabilirsin.
Arkadaşların ile sesli konuşabilirsin veya kafa dağıtmalık io oyunlarına göz atabilirsin.Birde internetten kitap,çizgi roman veya manga vs. okuyabilirsin.
P pcgameriphone17 Femtopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #7 Sabahlayabilirsin zevkli oluyor Valorant oynamak.