Boş zamanlarda Minecraft oynanır mı?

HEROUSTA26

Picopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle iyi günler dilerim, okullar açık olduğunda genellikle günüm bomboş geçiyor. Okuldan geliyorum ödev varsa ödevimi yapıyorum. Sonra manga, anime okuyor izliyorum. Boş zamanım olduğunda yapacak bir şeyim olmuyor o yüzden boş zamanlarda Minecraft oynanır mı? Yani sakin sakin oynayacağım.
Beni sinirlendirir mi? Genellikle Survival oynayacağım, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hardcore çok sarar boş zamanında.

İskelete ölürsen sinirlenirsin.

Vakit geçirmelik bir oyun Minecraft. Bağımlısı olmayanı sinirlendireceğini sanmıyorum. Sevdiğiniz türleri yazarsanız farklı oyunlar da önerebilirim.

Hardcore çok sarar boş zamanında.

İskelete ölürsen sinirlenirsin.
Hardcore da ölürsen yeniden doğamazsın orası sıkıntı ama bende hardcore da yeniden doğma hilesi var bilmiyorsanız yazabilirim

Vakit geçirmelik bir oyun Minecraft. Bağımlısı olmayanı sinirlendireceğini sanmıyorum. Sevdiğiniz türleri yazarsanız farklı oyunlar da önerebilirim.
knk bide zula var oynanabilir

Bence yazmayın hocam tadı kaçar.
minecraftta hardcore oynarken ölürsen geri doğamazsın ama bide o var

Minecraftta hardcore da yeniden doğma hilesini yazmamı istiyorsanız yazayım lazımsa bide

Minecraft'ta hardcore oynarken ölürsen geri doğamazsın ama bir de o var

Minecraft'ta hardcore da yeniden doğma hilesini yazmamı istiyorsanız yazayım lazımsa bir de

Hocam ben ölünce kendimi kontrol edemem falan yazarım diye dedim.

Öncelikle oyun modunu hayatta kalmaya ayarlayıp hileleri aktif edip hardcore modda olan dünyayı yerel ağda paylaşın.
Sonra chat e girip /gamemode 0 veya /gamemode survival yazıp enterlayıp yeniden doğabilirsiniz. Dilerseniz envanter korumasını da açabilirsiniz. Envanter koruması kodu ise şu:
/gamerule keepınventory true.
Bu kodu yazarsanız envanter koruması aktif olur ve öldüğünüzde eşyalarınız düşmez.
Şimdiden iyi eğlenceler dilerim. Kodlar çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…