Merhaba öncelikle iyi günler dilerim, okullar açık olduğunda genellikle günüm bomboş geçiyor. Okuldan geliyorum ödev varsa ödevimi yapıyorum. Sonra manga, anime okuyor izliyorum. Boş zamanım olduğunda yapacak bir şeyim olmuyor o yüzden boş zamanlarda Minecraft oynanır mı? Yani sakin sakin oynayacağım.
Beni sinirlendirir mi? Genellikle Survival oynayacağım, teşekkürler.
Merhaba öncelikle iyi günler dilerim, okullar açık olduğunda genellikle günüm bomboş geçiyor. Okuldan geliyorum ödev varsa ödevimi yapıyorum. Sonra manga, anime okuyor izliyorum. Boş zamanım olduğunda yapacak bir şeyim olmuyor o yüzden boş zamanlarda Minecraft oynanır mı? Yani sakin sakin oynayacağım.
Öncelikle oyun modunu hayatta kalmaya ayarlayıp hileleri aktif edip hardcore modda olan dünyayı yerel ağda paylaşın.
Sonra chat e girip /gamemode 0 veya /gamemode survival yazıp enterlayıp yeniden doğabilirsiniz. Dilerseniz envanter korumasını da açabilirsiniz. Envanter koruması kodu ise şu:
/gamerule keepınventory true.
Bu kodu yazarsanız envanter koruması aktif olur ve öldüğünüzde eşyalarınız düşmez.
Şimdiden iyi eğlenceler dilerim. Kodlar çalışıyor.