Boş zamanlarda ne yapılabilir?

Üniversite sınavına değil derslerine odaklan. Kim görmüş 9'da YKS'ye çalışan adamı. Sadece derslerine odaklan.

Aslında doğru söylüyor. Derslerine odaklan ve her eve geldiğinde okuldan dinlediğin dersleri tekrar et ve soru bankalarından o konuyla alakalı sorular çöz. Eğer ki seçtiğin meslek sayısal bölümdeyse sayısal derslerine ağırlık ver mat ve fenin kötüyse mesela ağırlık ver bu derslere eğer bu dediklerimi yaparsan ve 12. sınıfta orta seviyede bir azim gösterirsen giremeyeceğin bölüm yok.

Evet haklısınız. Basketbola büyük ilgim var. Hafif de olsa temelim var. Ancak yeni bir kursa başlamaktan çekiniyorum. Orada benden daha iyi düzeydeki kişilerin bulunma ihtimali var ve çok yüksek. Onlarla beraber aynı idmana çıkmak beni fazlasıyla yorup, mental olarak zorlayacaktır diye düşünüyorum. Lütfen beni rahatlatın yoksa ben bir adım atamayacağım bu konuda.

Doktor olmak istiyorum. Kaybettiğim ve çok sevdiğim bir yakınımdan dolayı. İnsanları daha fazla kaybetmek istemiyorum ve başkaları da kaybetsin istemiyorum. Ders çalışmayı seviyorum. Benim için sorun değil. Dediklerinizi uygulayacağım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Mesela okuldan geldiğimde çok yorgun oluyorum vs. diyorsanız hafta sonuda yapabilirsiniz bu dediğimi ama okuldayken dersi pürdikkat dinlemenizi ve sağlam notlar almanızı tavsiye ederim. Hayalinizde başka bir meslekte olabilir araştırın öğrenin kendinizi geliştirin en büyük tavsiyem budur. sağlıcakla kalın.

Diğer insanlar sizden daha iyi oynayabilir. Bu sizi mental olarak çok vurabilir. Ben de bu durumu ne yazık ki sürekli yaşıyorum. Ben de çizim yapıyorum. Etrafımdakiler benim çok iyi olduğumu söyleseler de internette gezinirken öyle sanat eserlerine rastlıyorum ki kendi çalışmalarına bakıp üzülüyorum. Bu konuda elinizden gelen en iyi şey onlardan öğrenmek. Sonuç olarak onlarda öğrenmek için kursa geliyor. Gelişimi oranınız bir olmayabilir. Sen daha yavaş öğrenebilir veya daha geç adapte olabilirsin. Bu durum seni hırslandırsın. Eğer ki ben bunu yapmasaydım şuan portre bile çizemiyor olurdum. Kısaca can sıkıcı bir durum. Birisi senden bir işi daha iyi yapıyor. Ancak pes edersen onlar gibi olamayacaksın.

Teşekkür ederim herkese.

Merhaba, şu an okulu seven birisiyim. Aslında bunun sebebi evden sıkılıyor olmam. Benim için hafta sonları zehir gibi geçiyor çok sıkılıyorum. Neler yapabilirim evde boş zamanlarımda?

Kanka bilgisayarın varsa arkadaşlarınla CS gir, eğer onlar da yoksa benimle de girebilirsin. Ders çalışabilirsin, kedin veya köpeğin varsa biraz onları mıncıkla, sev, yeni bir hikayeli oyuna başla, diyete gir, ne bileyim yahu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…