Mehmet Aliiii Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 762 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Evde veya dışarıda, tek başına veya birkaç kişiyle, ne veya nasıl olduğu fark etmez. Boş zamanlarımda neler yapabilirim? Sizler neler yapıyorsunuz?
Evde veya dışarıda, tek başına veya birkaç kişiyle, ne veya nasıl olduğu fark etmez. Boş zamanlarımda neler yapabilirim? Sizler neler yapıyorsunuz?
paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Kitap okuyun, spor yapın, resim çizin, beraber top oynayın, sohbet edin...
r4pid Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 Mehmet Aliiii dedi: Evde veya dışarıda, tek başına veya birkaç kişiyle, ne veya nasıl olduğu fark etmez. Boş zamanlarımda neler yapabilirim? Sizler neler yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tek başıma kalınca Valorant oynuyorum.
Mehmet Aliiii dedi: Evde veya dışarıda, tek başına veya birkaç kişiyle, ne veya nasıl olduğu fark etmez. Boş zamanlarımda neler yapabilirim? Sizler neler yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tek başıma kalınca Valorant oynuyorum.
Troll Face Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.593 Çözümler 5 25 Haziran 2021 #4 Kendini sorgula. Mesela kendine bir soru sor. -Boyun hakkında ne düşünüyorsun? Ve sen bu soruyu cevapla. -Yani boyum kısa ama mesela avantajları da var. Cevap bunun gibi olsun.
Kendini sorgula. Mesela kendine bir soru sor. -Boyun hakkında ne düşünüyorsun? Ve sen bu soruyu cevapla. -Yani boyum kısa ama mesela avantajları da var. Cevap bunun gibi olsun.
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.730 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 25 Haziran 2021 #5 Mehmet Aliiii dedi: Evde veya dışarıda, tek başına veya birkaç kişiyle, ne veya nasıl olduğu fark etmez. Boş zamanlarımda neler yapabilirim? Sizler neler yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... CS:GO vb Steam hesabımdaki oyunları oynuyorum ondanda sıkılırsam Technopat'ta konuları geziyorum bazen komik ve yararlı konular olabiliyor.
Mehmet Aliiii dedi: Evde veya dışarıda, tek başına veya birkaç kişiyle, ne veya nasıl olduğu fark etmez. Boş zamanlarımda neler yapabilirim? Sizler neler yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... CS:GO vb Steam hesabımdaki oyunları oynuyorum ondanda sıkılırsam Technopat'ta konuları geziyorum bazen komik ve yararlı konular olabiliyor.