Merhaba arkadaşlar, aracıma bir ses sistemi yapmak istiyorum ama bütçem kısıtlı birkaç ürün buldum. Mantıklı mı bilemedim danışmak istedim.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bir de amfi lazım olacağı için en uygun amfi olarak bunu bulabildim, destekler mi sormak istedim.
www.trendyol.com
Boschmann bm boschman set takımı pantizot tweeter dahil pantizot üniversal - Fiyatı, Yorumları
Boschmann bm boschman set takımı pantizot tweeter dahil pantizot üniversal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
BLACK SOUND BLACKSOUND BOSCHMANN ADS AUDİO 20 CM MİDRANGE TWEETER HAZIR PANDİZOT SET - Fiyatı, Yorumları
BLACK SOUND BLACKSOUND BOSCHMANN ADS AUDİO 20 CM MİDRANGE TWEETER HAZIR PANDİZOT SET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bir de amfi lazım olacağı için en uygun amfi olarak bunu bulabildim, destekler mi sormak istedim.
Jameson 4000 Watt Oto Anfi Rms Power 4x60 Rms 4 Kanal Oto Amfi Bzt23956 23956, One Size - Fiyatı, Yorumları
Jameson 4000 Watt Oto Anfi Rms Power 4x60 Rms 4 Kanal Oto Amfi Bzt23956 23956, One Size yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.