Bose Companion 20 neden bu kadar pahalı?

Bose kaliteli bir marka ve dolarda etki ediyor tabii. Ama o fiyatlara çıkmışken harman-kardon tavsiye edebilirim. Harman-kardon ses sistemlerinden şarkı dinledikten sonra hayatla bağını kaybediyorsun.

Bose kaliteli bir marka ve dolarda etki ediyor tabii. Ama o fiyatlara çıkmışken harman-kardon tavsiye edebilirim. Harman-kardon ses sistemlerinden şarkı dinledikten sonra hayatla bağını kaybediyorsun.
Mesela şu iyi mi?
Tiesto - Sweet Misery parçasını dinlemek istiyorum özellikle. Tizler benim için çok önemli.

Bir harman-kardon yetkili satıcısına giderek orada dinliyebilirsiniz. Farkı hissedeceksiniz.

Mesela şu iyi mi?
Tiesto - Sweet Misery parçasını dinlemek istiyorum özellikle. Tizler benim için çok önemli.
O zaman 3 yol hoparlör alıp kaliteli bir şekilde yalıtımlı kabin yapmanızı tavsiye ederim. Kaliteli bir oto teyp ve o hoparlöre göre seçilmiş bir 2 kanal amfiye bağlarsanız iyi bir ayarda daha iyi ses alabilirsiniz. YouTube'ta örnekleri mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…