berkinhoz
Picopat
Daha fazla
Niye bilmem ama boşluktayım. Okul spor yemek ve uyumak yani, aşk hayatım nasıl derseniz olmuyor hocam denemedim değil.
Okuldan bazı kızlar yazıyor flört etmeyi vs. biliyorum o konularda sıkıntım yok, ama bilmiyorum.
Hiçbir şey zevk vermiyor neticede. Olmuyor genellikle hep iyi enerji veririm.
Cuma günü okuldaydım normal davrandım yani evde nasılsam dışarıda da öyle davrandım birisi diyor ne oldu iyi misin?
Birisi diyor sevgilinden mi ayrıldın. Şu aralar ne yapacağımı şaşırdım. Ret yemiştim o günden beri ne bir kızla flört ettim ne bir şey.
Ret yedikten sonra 8 ay depresyon yaşadım her şeyim çöküşe geçti tabii. Gerçekten sevdim olmadı.
Anlıyorum aslında ben de ret edince sevmeyince sevmiyor yani istemiyorum zorla mı diyorum.
Ret yediğim için kızgın filan değilim. Yeni okula geçtim iyice hayat bitti.
Kimse sevmiyor ırz düşmanı gibi bakıyorlar. Aşık olduysa ben ne yapayım şimdi?
Okuldan bazı kızlar yazıyor flört etmeyi vs. biliyorum o konularda sıkıntım yok, ama bilmiyorum.
Hiçbir şey zevk vermiyor neticede. Olmuyor genellikle hep iyi enerji veririm.
Cuma günü okuldaydım normal davrandım yani evde nasılsam dışarıda da öyle davrandım birisi diyor ne oldu iyi misin?
Birisi diyor sevgilinden mi ayrıldın. Şu aralar ne yapacağımı şaşırdım. Ret yemiştim o günden beri ne bir kızla flört ettim ne bir şey.
Ret yedikten sonra 8 ay depresyon yaşadım her şeyim çöküşe geçti tabii. Gerçekten sevdim olmadı.
Anlıyorum aslında ben de ret edince sevmeyince sevmiyor yani istemiyorum zorla mı diyorum.
Ret yediğim için kızgın filan değilim. Yeni okula geçtim iyice hayat bitti.
Kimse sevmiyor ırz düşmanı gibi bakıyorlar. Aşık olduysa ben ne yapayım şimdi?