Boşluk Tuşu Takılı Kaldı

Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Gayrimenkul Satış Müdürü
Profil Kapağı
1522576706
Merhaba arkadaşlar. Az önce CS:GO girecektim birden bilgisayarima bir şey oldu. Anlamadım nasil olduğunu. Masaüstüne sağ tıklandığında Windows sesi geliyor hani bilgisayarın sesini açmak için sag alt köşeden simgeye basıp sesi arttırırken cikan bip sesi var ya o geliyor. Daha sonra boşluk tuşu takılı kalıyor hicbir sey yazamiyorum. Restart atmayı denedim PC normalden çok gec sürede açıldı. Sira sıra klavye ve mouse çıkardım sorun devam etti. Ara sıra normale dönüyor ama yine oluyor. Biliyorum çok tuhaf bir durum, şaşırdım açıkçası. Yardımcı olabilecek var mı?

Edit: Youtube'de şarkı dinlemiyor. Durdurma butonu surekli donuyor yani birisi sanki durduruyor şarkıyı. Sonra tekrar ediyor. Video atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda klavyenin sıvıyla teması oldu mu?
Sövmeye hazır mısın? Kablosuz klavyenin pili bitik diye kenara koydum, kablolu dandik klavye kullanıyorum şuan meğerse kablosuz klavyenin üstüne bir kaç parça eşya koymuşum boşluk ve bir kaç tuş basılı kalmış....Otur ağla..

Sorun çözüldü konuyu kilitleyebilirsiniz.

Sövmeye hazır mısın? Kablosuz klavyenin pili bitik diye kenara koydum, kablolu dandik klavye kullanıyorum şuan meğerse kablosuz klavyenin üstüne bir kaç parça eşya koymuşum boşluk ve bir kaç tuş basılı kalmış....Otur ağla..

Sorun çözüldü konuyu kilitleyebilirsiniz.
:vıy: <---Sesli gülme işareti

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazılan hatanın aynısı bende var. Klavyeyi çıkarıp taktığım zaman boşluk tuşu otomatik çalışıyor yani basılı kalıyor ve ben herhangi bir tuşa bastığımda düzeliyor. Ama daha sonra space hiç çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı