Boşluklu ve önü vuran ayakkabı açılır mı?

Katılım
29 Ekim 2017
Mesajlar
2.145
Saçma bir soru olduğunun farkındayım ama sorunum da saçma ve bilen kimseyi bulamadım. Ayaklarımın arasında 1 numara kadar fark var. Dolayısıyla 48,5 numara alıyorum. Bir ayağımın altına keçe koyduruyorum diğeri de genelde oluyor. Ama bu sefer Air Monarch aldım. Yürürken parmağım öne değiyor ve acıtıyor. Ama otururken fark ediyorum ki ayakkabıda aslında hafif bir boşluk var. Zamanla açılma durumu olur mu? Yoksa ön taraf olduğu için açılmaz mı?
 
Baş parmağın tırnağı yüzünden burnu açılabilir, benim başıma geliyor sürekli. Hep sağ ayakkabımın burnu açılır genelde. O tırnağı bir tık daha kısa tutmakta fayda var.
 
Baş parmağın tırnağı yüzünden burnu açılabilir, benim başıma geliyor sürekli. Hep sağ ayakkabımın burnu açılır genelde. O tırnağı bir tık daha kısa tutmakta fayda var.
Evet zaten tırnak kısa olmazsa daha da çok acıtıyor bende de aynı problem var ama Nike'da ilk defa başıma geldi bu. Bedenim ona tam olduğu için ondan başka kullanmıyordum. Anlamadım neden böyle oldu bu sefer. Açılma yapıyor mu peki.
Açılma derken yırtılma tarzı açılma değil. Giydikçe açılır derkenki açılmadan bahsediyorum önünde genişleme olur mu yani.
 
İlla ki ayakkabı genişler zamanla salar kendisini. İsterseniz bağcıkları söküp en baştan ayarlayın kendi ayağınıza göre. Bağcık sıkılığı da biraz etkiliyor ayakkabının bolluğunu.
 
Hocam önü açılır mı emin olamıyorum. 1-2 ayakkabı daha buldum. Acaba onları mı alsam diye düşünmeye başladım çünkü bilmiyorum bi dar hissettiriyor. Air Monarch çok rahat dendiği için almıştım ama pek istediğimi bulamadım gibi
 
Ayakkabı rahatlığı kişiden kişiye değişiyor. En garantisi mağazada deneme şansınız varsa, birkaç modele bakın ona göre karar verin. Daha sonra internet almak isterseniz yine alırsınız. Bana da Adidasın CrazyChaos diye bir modeli geldi yurt dışından, otururken ayağımın üstünü sıkıyor ama hareket esnasında problem yaratmıyor. Açılmasına veriyorum ben de sıkılık sebebini.
 
Hiç riske atmadan iade ettim. Zaten çok da fazla terletti ayağımı evde denediğimde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…