Boşluktayım, amaçsızım

İnsan sosyal bir varlık kendini geliştirmelisin.

Yalnızlığı çözmek ile başla, yanında seni mutlu eden insanlar olsun.

Haklısınız ama akşam 5 de geliyorum geriye kalan vakitte ödev derken zaman hemen geçiyor.

Nasıl oldu da bu duruma geldim anlamadım. Ders de çalışmadığım için notlar iyice düştü. Hayatımın ilk en düşük notunu aldım. Matematik 50..

Kaçıncı sınıfsınız aslında planlı çalışılsa yüksek notlar alınabilir.

Kaçıncı sınıfsınız aslında planlı çalışılsa yüksek notlar alınabilir.
LGS senesi. 8 yani.
İstek olmadığı için çalışasım gelmiyor. 5. sınıfa kadar hayaller ve başarılarla dolu gerçekten zeki bir çocuktum. Kendim çok sosyal biriydim. Kendim bulmaca yapıp anne/babama çözdürürdüm. Ama sokakta oynamayı hiç sevmezdim. Basketbol dışında o tarz oyun sevmiyorum.

Son 2-3 senedir bende böyle amaçsız, meslek hayali ol(a)mayan, okula boş giden, arkadaşlarımla vaktimi geçiren biriydim. Şuan sorarsan hala öyle misin diye, hemen hemen öyle. Ders çalışmayan, çabuk sıkılan ama aklımda üniversiteyi karar kılan biriyim. Meslek olarak kafamda bir şeyler belirlemiş olsam da bunun için çabalayamıyorum.. Bence biran önce bir şeylerin farkına varıp en azından hedef belirlemek gerek. (Tabi benim gibi hedef belirleyip çalışmayınca pek bir şey olmayacak gibi..)

Bak daha küçüksün çalışıp güzel bir liseye yerleş. Sosyalleşmen gereken zaman şimdi, 5. sınıf değil.

Teşekkürler haklısınız inşallah bu durumlardan kurtuluruz güzel günler görme dileğiyle.

Belki sosyalleşirsem bu durumdan kurtulabilirim denemekten zarar gelmez.

Hocam onu da geçtim seneye YKS'ye gireceğim son sene açığa geçeyim diyorum bakalım hayırlısı.

Hocam onu da geçtim seneye YKS'ye gireceğim son sene açığa geçeyim diyorum bakalım hayırlısı.

Hocam ders çalışmak için mi geçeceksiniz? Bence yanlış bir karar olur. Hangi lisedesiniz bilmiyorum ancak cvnizde açık lise yazması dezavantaj olmayacak mı? Bana göre gereksiz bir hamle bu ama tabi siz bilirsiniz.

Hocam ders çalışmak için mi geçeceksiniz? Bence yanlış bir karar olur. Hangi lisedesiniz bilmiyorum ancak cvnizde açık lise yazması dezavantaj olmayacak mı? Bana göre gereksiz bir hamle bu ama tabii siz bilirsiniz.

Anadolu lisesi ama okulda ders çalışmaya yönelik bir şey yok çevre biraz kötü zaman kaybı olduğunu düşünüyorum sosyalleşmede dezavantajı bulunmakta.

Basketbolda kendini geliştirebilirsin belki de spor lisesine gidersin onun dışında dostum güzel bir liseye gitmeye çalış ben acısını şu anda çekiyorum.

Hocam ama bir de şöyle bir durum var genelleme yapmak doğru olmaz ama lisedeki çoğu kişinin karakterleri gelişmemiş konuşmak yerine kavgayı tercih ediyorlar (barzo) gibiler yanlış anlayabiliyorlar kızlar desen zaten onlar daha berbat umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…