Arkadaşın şanslı çıktığı kadar şanslı çıkamayabilirsin dikkat et!
Ben o parayı en kötü ihtimalle 6 ayda alıcağımı bilerekten sipariş verdim. Telefona çıkan beyefendi ile 19dk sohbet ettik tahmini teslim süresi 1 gün gözükenler iş saatleri içerisinde ise kargoya verilir yoksa en yakın iş gününde kargoya veriliyor demişti ezberen. Tahmini teslim süresi 9 gün olsa yüksek ihtimal almazdım 1-1,5 ay beklemeye hiç niyetim yok. En azından bana ve forumda bir kaç kişiye de olumlu bir deneyim yansıtmayı başarabildiler.

Boss bilişim hakkında pek bir şey denmiyordu. Ürünün gelmemesi Nanokatalog ve İstanbul Bilişim tarafındaydı. Boss bilişim tarafında henüz gelmeme iddialarına rastlamadım ben. Ama bu konu değil ki her ürün illa ki gelecek diye, güvenmemek gerek, zira Nanokatalog ve İstanbul Bilişim'in geçmişi de böyleydi.

Bu aralar bunu almayı düşünüyorum. Sizce bu siteye şans vereyim mi yoksa +60TL vererek bilinen sitelerden mi alayım ?

Nanokatalog kendi kendinin ipini çekti. Son zamanlarda insanlarla papağan gibi konuşmaya başladılar ağızlarında hep aynı kelime... Kendilerini en azından diyorum müşteri ilişkilerini, iade konusunda iyileştirselerdi şuan halen ayakta olurlardı.
Ben ve yakınlarıma olmak üzere az önce baktım da 12'ye yakın alışveriş yapmışım vay be.

Ben olsam kule tipi bir soğutucu olduğu için alırdım. Şuan ürün 1 adet ve tahmini teslim süresi de 1 gün gözükmekte.
Yüksek ihtimal ben bu siteden kasa, macun ve kule tipi soğutucu alışverişlerinde kullanmasını tavsiye ederim çevreme stokta oldukca.
Boss Bilişim'den kargo dahil 280'e geliyor.
Gelbura satıcısı ise kargo dahil 320'ye satıyor. Arctic'in TR distribütörü olan Bilişimport tarafından garantili. İçime sincek ve başım ağrımasın diyorsanız en ucuz bu şekilde temin edebilirsiniz karar sizin.

Aslında alternatif olarak Bilişimport üzerinden kargo dahil 332 liraya alacaktım. O site (Gelbura) hakkında bilgim olmadığı için uzak durdum. Boss Bilişim de gayet mantıklı geldi de ürün gelmezse diye korkmuyor değilim. İçimden bir ses 60 lira ver ama ürün sorunsuz gelsin diyor
Neyse düşüneceğim. Alırsam sonuçları paylaşırım.

Ek olarak Gelbura güvenilir bir sitedir kaç sene önce hatırlamıyorum ama arkadaşıma Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHZ kırmızı ram ve Gigabyte GTX 1070 Windforce OC 8GB kendi ellerimle aldırtmıştım. Bizi arayıp ürün açıldıktan sonra iade alamıycaklarını belirtmişlerdi (arıza olmadığı sürece) tamam demiştik kendilerinden kanun üretiyorlar onun harici paketleme olarak standart baloncuklu naylon ile kaplı bir şekilde karton kutuya koyulmuştu. Outlet ürün satarken açıklamalarda belirtiliyorlar almadan önce mutlaka bakın hangi ürün olursa olsun.

Bilişimport içlerinden en iyisi. Hız ve kargo bakımından şaşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…