Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #21 Deleted User dedi: Sen buradakileri takma dostum. Site açıkçası mükemmel ötesi bir site. 50 60 yıl sonra adresinize teslim edebiliyor İncehesap bile daha uzun sürede teslim ediyor yahu! Genişletmek için tıkla... İroni, yoksa gerçek mi?
Deleted User dedi: Sen buradakileri takma dostum. Site açıkçası mükemmel ötesi bir site. 50 60 yıl sonra adresinize teslim edebiliyor İncehesap bile daha uzun sürede teslim ediyor yahu! Genişletmek için tıkla... İroni, yoksa gerçek mi?
Deleted User Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #22 Affansen dedi: İroni, yoksa gerçek mi? Genişletmek için tıkla... ! Var hocam anlayın yahu
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #23 Deleted User dedi: ! Var hocam anlayın yahu Genişletmek için tıkla... Parantez içinde olması gerekiyor. Çift hesap devam mı hocam?
Deleted User dedi: ! Var hocam anlayın yahu Genişletmek için tıkla... Parantez içinde olması gerekiyor. Çift hesap devam mı hocam?
Deleted User Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Ekim 2020 #24 Affansen dedi: Parantez içinde olması gerekiyor. Çift hesap devam mı hocam? Genişletmek için tıkla... Tek hesap hocam. Eski hesabımı sildirdim daha doğrusu silindi yönetimin kararıyla.
Affansen dedi: Parantez içinde olması gerekiyor. Çift hesap devam mı hocam? Genişletmek için tıkla... Tek hesap hocam. Eski hesabımı sildirdim daha doğrusu silindi yönetimin kararıyla.